kobingo var ändå det roligaste!

Okej, är ganska trött,  men försöker göra en sammanfattning av de senaste dagarna:

Fredag: Chillkväll på hemmaplan. Alltså hem nummer 6, det i Kinna. Läste lite, sov och det var gäster på besök.

Lördag: Hann med ett sista skvallersamtal med planetens roligaste, Veronica Nylund innan hon drog till Grekland. Hoppas du har det kungligt där!
När jag hade utfört mina sysslor, som plugg, dusch och innan det en löprunda, så bar det av till Tvååker och en tjej som är helt underbar. Hon heter Rebecca Antonsson, men jag brukar kalla henne för Beccis. När jag anländer till Varberg plockar denna tjej upp mig, och jag får uppleva min längsta moppetur på hela sommaren, haha! I Tvååker väntar gomiddag ute under parrtii-tältet. Årets garv upplevdes också under kvällen, när det diskuteras bilbingo, och Beccas mamma helt oväntat börjar förklara att i Tvååker spelar man kobingo. Det går till så att man släpper ut en ko i en kohage som är upprutad. Varje ruta har ett speciellt nummer och man satsar på en ruta. Om nu kossan, avlid inte nu, skiter i den ruta du har satsat på, så vinner du en avsevärd summa pengar. HAHAHAHA! Senare under kvällen såg jag för första gången Notting hill. Väldigt gullig film!
Resten av kvällen spenderades med enbart svammel och asgarv fram till halv fem-snåret då vi insåg att det faktiskt är fruktansvärt skönt att sova, så vi gjorde just det.

Söndag: Efter att vi masat oss upp och ätit frulle begav jag och Becca oss ut och, hör och häpna, MÅLADE! Alltså tavlor! Väldigt go sysselsättning, massa mys! Beccis fick en ren av mig. Jag fick en kobingo-tavla. Den var underbar! <3
En snabb lunch och slutet på notting hill (som jag somnade ifrån) senare to vi moppen ut till havet utanför Varberg och badade. Kan bara säga FUCKING LOVELY! Vågorna, snäckorna, klipporna och havslukten, det var gudomligt!
Planerade som vi är inser vi snart att vi måste åka till mitt tåg för att jag ska slippa anlända hem halv ett söndag natt. Vi åker in till stationen, jag köper biljett, men det var helt sinnes hur planerade vi kände oss när vi inser att tåget redan har gått alternativt blivit inställt!
Så jag blir kvar i Varberg ett par timmar längre än planerat, men det hade jag inget emot, för FY FAN vilken härlig och vacker stad det är! Besökte fästningen, piren, kallbadet och stan innan snällaste Johan kommer och hämtar mig.

Måndag: Inte så mycket mer att säga än skola. Jobbigt. Gymma med Frida. Också jobbigt. Men kul. Bestämt tjejkväll/fest(?) hos Alma på lördag. FETT KUL. Shopping innan det med Beccis. GÖR LÖRDAGEN PERFEKT!

Godnatt peeps! ;*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0