byaungar

Analys av detta inlägg:

Tjejen ifråga är inte ensam på en enda bild. På alla bilderna finns en annan tjej med. Med tanke på deras lustiga ansiktsuttryck på samtliga bilder kan man dra slutsatsen att detta är två tjejer som har väldigt roligt med varandra, och fullständigt kan vara sig själva i varandras sällskap.
Att tjejen ifråga har valt att lägga in dessa bilder på en gång kan få en att dra slusatsen att hon inte är med den andra tjejen just nu, och därför saknar henne. Alltså bör temat i detta inlägg vara saknad.
En annan detalj som starkt tyder på att banden mellan tjejerna är väldigt starka är att de på bilderna inte är rädda för att omfamna varandra, vilket människor som är reserverade mot varandra skulle vara.
Man skulle kunna anta att de är systrar, men deras olikheter i utseendet får en att tveka. Dock så kan man inte tveka på den enorma dos kärlek som bilderna riktigt lyser av!

Sara, jag saknar dig!


Kommentarer
Postat av: Sysster Saaaraaaaa<3

Naaw, jag älskare dig min underbara syster! Saknar dig som fan och när du kommer hem ska vi göra nå jäkulskap:D = Vi ska sno Oscars skoter och köra som fan. Bara en grejj,.. Han måste laga den först-.- men det är lätt fixat:D Nååå, fan vad jag började att sakna dig och dina avklippta bajskorvar med skinkorna xD

2010-11-14 @ 11:21:02
Postat av: pussan

Haha Sara, ditt sär! Ja, vi ska göra jäkulskap utan dess like :> Thundercaten väntar i stugan på att jag ska släppa ut den!<3 Men alltså, jag måste bara säga, jag fattar inte var du har fått det där med bajsdelen ifrån. Det är ju som lite utav.. Ekklitt! xD

2010-11-14 @ 17:45:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0