nitarmband

Beccas firande:
Måndag morgon väcker Fillan mig, Annie och Martin, värre morgontrötta, och vi sätter igång med den kreativa skapelsen som skulle föreställa en marsipantårta med bunkertema. Och jag kanske borde nämna historien bakom hela grejen med bunkern?
Okej, så Anki och Håkan, Beccis päron träffades på en golfbana. Detta drevs vidare till att Becca skulle ha blivit producerad i en sandbunker. Därav namnet Bunkern.
Så tårtan blev alltså en marsipantårta med en bunker i mitten, två små smurfar i värre barnförbjuden ställning föreställande Anki och Håkan mitt i akten, och till och med golfklubba, flagga och en mintkaramell till golfboll.
Vi åker till Tvååker dirr tårtan är klar, och möts av Gretchen (Beccas pms-iga jag), som så snart hon får se tårtan byts ut till våran vanliga lilla Bunker.
Efter kalasandet där beger vi oss till, chockerande, en golfbana! En svinkall photosession senare åker vi in till Varberg i Fillans PP©, inhandlar lax och åker sen hem till Beccis, lagar mat och ser på film. Fruktansvärt mysigt, men dock så drabbades jag av illamående, huvudvärk och frös som fasen.
Sällskapade med Annie och Martin in till Kungsbacka, ringde mamma och tog tåget hem.

Hemma fick jag en väldigt glad surprise. TINA HAR KOMMIT HEM! :D ♥ Fasen så härligt! Vi satt i trappan och sen på mitt rum och skvallrade till ett-tiden. Herregudars, jag hade inte träffat tjejen på typ tre veckor!

Överraskade Beccis i duschen. Hon trodde att någon gjorde inbrott..Fruktansvärt söta måste jag ju säga! ♥
Det var på Östra golfbanan i Tvååker Anki och Håk träffdes ;>

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0