When the sun shine, we'll shine together!

Jag sitter och gråter som ett barn på mitt rum. Men det är inte för att jag är ledsen eller så, utan för att jag är så jävla lycklig! Jag tror inte, tror inte, att dagarna efter denna kommer följa mönstret de har gjort den senaste månaden.
Egentligen hade jag tänkt skriva ett lite småroligt inlägg om min dag idag, som faktiskt har varit fruktansvärt bra. Skola, sluta tidigt, prova kläder för lördag samt bio kan ju inte slå fel. En påse brända mandlar på det också, toppingen på mjukglassen!

Men nu tänker jag istället skriva ner något utav det sötaste någon människa någonsin har skrivit till mig.

"Du är den bästa susanne, den bästa susie, sussie och susieQ jag träffat! Den bästa norrlänningen i hela världen. Du har det finaste leendet och skrattet i hela världen som smittar av sig så mycket att till och med de dagar vi alla bara vill dö räcker det med ett leende eller en k2 historia från dig så är vi alla glada igen. Är så sjukt tacksam och glad för att du kom tillbaks igen, kom hem igen. Glöm inte det och den sångtexten och att jag och alla vi alltid finns här så kommer allt lösa sig ♥"

Varpå en strid ström av salta droppar i mitt ansikte inte kunde hindras, och jag än en gång fick bekräftat att Annie Johansson är lite sådär världens underbaraste, finaste och härligaste människa! ♥
Inte likt mig att vara såhär känslig, men vafan, ibland får man släppa taget om norrlänningsfasonerna och säga precis vad man känner!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0