fint ju att vissa är så söta

Fest igår. Jag fick skeda i Kållered i en svinkall stuga.
Herregudars vad rolig kvällen var! Har typ aldrig varit så taggad i mitt liv! Ska man sammanfatta det i ett par ord skulle det nog låta tacos, waka waka, tårta, asgarv, promenad, rävagift (med detta syftar jag på Martins mystiska hb stinkande vätska), DANSA.

Men det var inte bara firande igår. Var ju somsagt in till stan en sväng och shoppade. Jag har ändå varit väldigt duktig på sparafronten (har inte haft så mycket att välja på med tanke på att jag behöver mat i kylskåpet..) Men igår, då fick de svarta shortsen jag hade på kvällen, ett par hängselshorts, två nagellack, en mascara samt ett lipgloss följa mig hem.

Och ååh, det gulligaste!
På tåget hem satt en kille, eller kille, det var ju en fullvuxen karl! Iaf, han hade hoppat på fel tåg, och var alldeles förstörd för den söta lilla saken hade betalat flera tusen för att åka och träffa en tjej. Han hade till och med en liten present som hon skulle få. Så jäkla fin kille! Jag sa åt honom att hoppa av på Lisebergs station, ta nästa tåg tillbaka och byta till rätt tåg. Hoppas verkligen att han hann!

Sen satt en liten gubbe på tåget också som hade problem med biljetterna. Jag lärde honom hur smsbiljetter funkar. Blev lite stolt över mig själv också när han säger "du är en ängel" och såg sådär barnsligt glad ut. Kände mig nästan som lite utav en ängel, haha!

nej, nu känner jag bara hej frukost!
Gårkvällens outfit:
Höga shorts från Cubus, paljettlinne från Gina, strumpebyssor samt smycken från lite här och där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0