det vackraste jag vet

Okej, så min rensa-huvudet-innan-plugget promenad blev aningen längre än vad jag hade tänkt. Fem timmar längre än planerat faktiskt.

Vad som började som en vanlig prommis, fortsatte som en vanlig långprommis men spårade sen ur med att jag sätter mig på första bästa buss i Kungsbacka, vilket råkades vara 732, Fjärås-Åsa-Frillesås. Jag somnar, och vaknar sedan av att bussen bromsar in kraftigt. Fick en stark impuls att kliva av, följer den och gör det, och finner mig själv mitt i Åsa centrum. Promenerade en liten bit, och sen fann jag något av det vackraste jag har sett i mitt liv. Havet under solnedgången.

Tänkte lite på Veronica och Klara och gänget som åker skidor i helgen, och mina tankar snuddade även vid byn som tydligen har två decimeter snö. Helt sjukt att det är så olika, det är ju ändå samma land! Men jag måste erkänna att jag föredrar solnedgång vid havet, även om jag saknar snön med jämna mellanrum.

Det kanske låter sjukt att jag tycker att det är så vackert, jag menar för folk här nere är det ju i princip vardagsmat. Men för mig som bara har upplevt det ett par gånger i mitt liv är det tamefan det vackraste jag har sett!det är vid sånna tillfällen man önskar att man hade något annat än en liten mobilkamera med skitkvalla!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0