När livet bara är så jävla GÖTT! ♥

Ligger och chilledillar i sängen hemma i Anneberg, tar vara på varje ledig minut, för efter maten blir det till att RÅPLUGGA! Sket i alla läxor i helgen, för att vara ärlig och icke-ibare en stund eller två.
Så.. Vad vill ni höra om vad som sker i mitt liv för tillfället? Om helgen kanske? Ääh, jag bryr mig faktiskt inte så mycket om vad ni vill och inte vill läsa, skriver vad jag känner för, så om det är någon som är helt ointresserad av vad jag har haft för mig i helgen, sluta läs nu, ett tips bara.

Fredag: Chillkrök @Casa de Kållered, aka Cassandras hus (eller den lilla stugan på gården, närmare bestämt). Väldans trevligt med ett skönt gäng bestående av mig, Cassandra, Frida, Mejsam, Daniel och Niklas. Sov i Cassandras lilla soffa.

Lördag: Klev upp tidigt, och begav mig ner till Varberg och sen till Tvååker för myshäng med världens finaste Becca ♥ Senare på kvällen joinade Linnéa också, sjukt roligt! Kvällen bestod av filmmys, asgarv samt den klassiska tävlingen om vem som kan trycka in flest marshmallows i käften. Jag vann! TRETTON STYCKEN! SCORE!

Söndag: Inte mycket skedde innan vi hade dumpat av Linnéa på bussen, inte mycket skedde efteråt heller. Ägnade hela dagen åt att skjuta upp plugget timme efter timme och under tiden se film, laga palt, gå ut med Humphrey, se film igen, osvosv. Jo, justja, JAG LAGADE PALT! Helt själv. Wow liksom. Men vad sörlänningarna tyckte om den var ju en annan sak, haha! Tror man måste vara norrlänning för att gilla det, typ.
Måste bara nämna en annan sak om söndagen också. Jag och Becca somnade kring 3 på natten. Inte lite trött jag var idag då! Den människan alltså, vi har alltid för mycket att garva åt, hahah!

Nej, nu skriker nudelpaketen på mig där nerifrån!                                                                                          
Au revoir! Yeah, I'm like.. So crazy!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0