Strularn'

Den som påstår att jag inte har anledning att vara pissed just nu kan ta sig där solen aldrig ler och sen käftsmälla sig själv med samma hand!
Somsagt så tappade jag mina nycklar på sjön-jag-inte-kan-namnet-på's botten. Väldans surt såklart, men så ringde jag hyresvärden och bad om reservnycklar (i kontraktet står det att man ska få köpa ett nytt par för 300 kr om man tappar sina) och bra med det, hon skulle ändå till huset runt femsnåret och skulle dumpa av nycklarna här då. Bad min roomie Stefan säga till henne att jag var tvungen att dra och jobba, men att hon kunde lämna nycklarna till honom ochsåvidare.
Sen så mina käääära, släpar jag in mina jobbtrötta fötter på gården hemma, förväntar mig om inte ett par nycklar, så i alla fall en upplåst dörr. Fick jag något av det? Såklart inte!
Huset står tomt, tyst och ogenomträngligt mörkt, inte ett enda tecken på liv någonstans.

Korkad som jag är så har jag stängt mitt fönster.
Otur som jag har så var samtliga fönster i huset stängda.
Tur som jag har var sista påståendet falskt, upptäckte jag efter en kvarts överläggningar med mig själv om vad jag skulle ta mig till och lika lång tid av otålig halvpanik över att min mobil innehöll 0,30 kr.

Fönstret till Tinas rum var tackgodegud öppet. Så vad gör jag?
Jo, letar fram en fasligt ranglig stege, kravlar mig klumpigt in genom fönstret och låser upp på den vägen.

Så en fasadklättring, ett inbrott i mitt eget hus och irritation i mängder större än en ryss vodkaintag senare sitter jag här i skräddarställning på golvet och slötittar på en helt hysteriskt rolig film. Tillåter mig själv att garva högt, irritationen övergår i äkta skratt, garvar åt mig själv.
Bara jag som kan lyckas med detta!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0