när älgen är blå, helg älg svälj

Underbara minnen, underbara, bästa jädra människa, underbara, myggberikade helvittes plats som jag saknar! ♥

we are shadows

Ett par dagar knökade med garv och glada överraskningar, bjuder på en del av det här och nu!Fredrik (min låtsasfarsa) var i Göteborg också, glad överraskning! Han hämtade oss i pickupen, och jag och Bec offrade oss med att färdas på flaket. Crazy stuff!Vi var på Liseberg och såg såhär likadana (eller olikadana?) ut! ♥Oscar joinade Liseberget också! :) ♥ jag må ju påpeka att jag aldrig har sett en så skräckslagen varelse som honom i Atmosfear!

Och papi och Sara var såklart också där! :) ♥

Idag står en minigolfsturnering på schemat, med norrlänningarna inne i stan, och sen bärs det av ner mot Varberget med Sara och Brebecca! Fucking bajstork imorrn.


och jag skulle aldrig ramla mer

Vakna upp efter att ha skedat i ett svinkallt rum med den man älskar mest och få massage av den personen direkt man slår upp öggena, inte helt fel! Nu talar jag givetvis om söstra mi, also known as Sara! ♥

Träna > shopping > ENDAST 3 timmars bajstork -bra dag, eh?nej idag är det faktiskt du som har en sketröv

Idag är det inga sura miner, för trots slit och slaveri bakom låsta dörrar där mormor min hade dragit ner medelåldern betyyyyydligt, samt mikrosömn (ungefär 3 timmar per natt sen i fredags-lördags), trots det så är jag på topphumör. Ja sådär så jag sitter och ler fjånigt för mig själv.

SARA KOMMER HIT IDAG, OCH OSCAR HAR VARIT HÄR SEN ETT PAR DAGAR TYP, OCH DET KÄNNS SÅ JÄVLA UNDERBART!!! ♥Har jag förresten sagt att jag har fått min lön? 9899 kr bara sådär, KATCHIIIING!

maktbehov

Ute på fasligt djupt vatten


 Verrysnerry, saknar diiiiig!

they call me slimi jimi bubby boy

Jobbat sen 7:30 i morse till ett tag efter 21 ikväll, dödamig. Kommer hem sällskapad av världens sämsta humör, men ack så lite det krävs för att man ska bli glader igen. Jag hade precis (för fem minuter sen) klivit ur duschen och hade för avsikt att uppsöka sängen, så knackar Slimi Jimmy Bubby boy på dörren och frågar "Sover du Sussie?", jag:"Nääe, inte än i alla fall." Jimmy "Hehe du är inte sugen på att supa med oss där nere då? Typ nu?"

KlaaaaaartJag älskar min konstiga familj! ♥


you are in pain, take your life, take your life with cocaine

Tänk dig att du simmar vid ytan till världens djupaste sjö. Så plötsligt blir vattnet för tungt för att trampa, och du slutar för ett ögonblick helt att simma. Men när du hamnar under ytan och inte får någon luft så blir det jobbigare, och du dras ner lite djupare. Sen kanske du kan samla nog energi för att sparka dig upp till ytan och dra ett syrerikt andetag, men trött som du är så sjunker du snart ner igen. Djupare denna gången. Och djupare. Och djupare. Tillslut kommer du för djupt för att kunna simma upp till ytan igen, hur du än försöker. Då är det väl lika bra att ge upp, sjunka till botten, och försvinna, eller..?

Något sånt.

partypoopers'

Jobbat, sovit, fårsafari, nakenbad i en liten sjö mitt i skogen, naturmänniskor, jobba, hem, Tvååker, grattis Elin 18 år, alkohol, gänget, alkohol, tacopaj, alkohol, spöregn, fosterställning i ett svinkallt rum, hem. Hejbara.

Köpte en sallad på vägen. 80 spänn fick jag hosta upp för den. När kommer den där jäkla lönen egentligen?

Annars så, skänker en tanke och tänder ett ljus för Norge. Orkar inte kommentera det vidare. Jävla blådårar och jubelidioter denna planet befolkas av. Beklagar mig lite över Amy Winehouse's död också. Hemskt vad döden måste få slita och slava nu, för att använda en liten personifikation.

Slut på ett värre deprimerande inlägg. Adjöss!Jag vill krypa ner i stora, stickade plagg och sova.


prosit

Läste om en brud som klampar in på McDonald's i New York och ska beställa. "A burger and some strips, please!" Höhöhöhöh. Nu ska jag käka frulle, springa, duscha och kanske dra mig till Varberry till Kärringhålan!

Ciao

hiya gal

Sitter och gnuggar mig i ögat, är nämligen fasligt trött trots sovmorgonen. Om exakt 15 minuter springer jag ut genom dörren mot tåget till jobbet, jobbar en dag, och sen en ledig dag igen. Ganska sweet om jag får säga det själv! För övrigt vill jag bara meddela er alla om min galna längtan efter att gymnasiet ska ta slut. Ett freaking år kvar, sen kan jag äntligen dra! Förhoppningsvis mot andra sidan Atlanten.

TjolahoppUSA, hoppas jag snart är där!


one of those days

Screw ib, man ska inte plugga under sommaren! Eller joo... Men inte idag! 15 lästa sidor från en bok, det var vad jag lyckades åstadkomma idag i pluggväg. Resten av dagen spenderades med en drös näsdukar, fem alvedon, fjärrkontrollen i hand framför sexan, hela dagen lång. Avverkade ett par samtal upp till urskogarna, eller mer korrekt, dom avverkade ett par samtal till mig, för fattig som jag är så har jag inga pengar i min telly. Fortfarande. Ryktet att jag låg smällförkyld och deppade framför tvn spred sig tacksamt nog som herpes bland prostituerade, fick ett par fina samtal, puss på er!
Nu ska jag ut och avbota min förkylning. I klarspråk, förvärra den. Känner att pizzorna jag klämde i mig inte får sätta spår, så en löptur eller i minsta fall powerwalk är oundviklig.

Oh, btw, thanks Tam, I had a wonderful time yesterday! We should hang out more often! :) ♥The harbour in Gothenburg, good times!Lovely!Love ya gal!The Oscar-guy!


spooning leads to fookin'

Plugga på sommarlovet? Sorgligt nog, ja. Jag har valt det här skitprogrammet själv, och ska jag göra det så ska jag tamefan göra det ordentligt! Ni når mig på telefonen!

Hejbara


FML

My life is such a slut. It's been fucked up so many times!


cultural care

Tänkte att jag skulle gå från...Till typ......och åka in till Göteborg för en Twister och date med min icke svensktaliga bästis Tammy! Helt-okej-go ledig dag trots min förjävliga förkylning!

Nej jag är fucking ARG

Alltså fy jag är så arg! Det är förfest av storlek större till Flakasand idag, och imorgon är det Flakasand, och jag är bänkad på en madrass här på golvet (min satans säng har ju gått sönder) som ett annat retarderat pubertetsbarn framför en minimal Acerskärm och kan inte ta mig någonstans, för det går ju inga fucking flyg och jaa.. Dra åt helvete!

Funderar så ni får vassa intressepilar rakt i era hjärtan. Var är han egentligen?

Nu är det änna den goingen att jag sitter här och känner riktigt hur världens förkylning smyger sig på. Hötta med pekfingret och säga fy skäms, du kan ju inte gå hem i ösregn din idiot!
Idag är jag ett skilsmässobarn, min mor och far (och med det menar jag givetvis Oscar och Sara) har nämligen separerat. Beklagar min egen sorg.
Dessutom, mina kära, bor det en varg i min mage. Han ylar efter mat, så jag ska nog föda honom med oboy och mackor, så snart min fru kommer hem. Han skulle nog inte säga nej till det satans fåret som står bräker som en annan vansinnig trotsåldersunge utanför fönstret heller. Undrar var pappa har gjort av bössan...
Nej, fy. Nu var jag hjärtlös. Väger upp min iskallhet med att skänka en varm tanke till nattarbetarna på ålderdomshemmet som jag löser av 7:30 imorrn. Ni är fantastiska som gör det ni gör!

niiiightyyy
Saknar Norrbåådn'? Aa, lite sådär enormt!

I whip my hair back and forthPratade precis med denna hockeyspelande brutta från Norge, och fyyyyy så jag saknar henne, men hon har ju flyttat tillbaka till Oslo. Gravid är hon också, så jag ska snart bli Tante Sussie. Nej, nu ljög jag igen, hon är inte alls gravid, vad jag vet i alla fall. Men saknar henne och våra galenskaper, det gör jag!
Nu hade jag inget mer att inflika tror jag. Jo, har spenderat dagen med bio och mys inne i Göteborg med Annika. Den allra sista Harry Potter filmen såg vi, så jag kan väl påstå att min barndom officiellt är över.

Nej, nog om vad jag tycker, tänker, har gjort och har för mig, uppsöka sängen och upp till jobbet 5 imorrn, det är vad jag har framför mig. Så, godnatt!


Hockeyklubbarna blåsta

Förlåt vänner för att jag har dissat att hänga med er, segat med att svara på sms och bara varit ungefär lika social och vänlig som en afrikansk grottspindel, men håller på och trixelixar och fixar med mitt rum just nu (ska jag bo här ett år till så ska jag baske mig bo snyggt). Den mest slitsamma delen i projektet blev klar idag. Målade om en träfärgad byrå till lacksvart, och dessutom påklädde jag låddorna med artiklar från Kungsbackaposten. Rätt ballt måste jag få säga! Och jesus så vuxen jag kände mig när jag entrade Rusta, Coop och IKEA för att konsumera sandpapper, målarfärg, penslar och hyllplan. Ett nytt ord lärde jag mig också. Konsoler. Det är det där som håller upp hyllorna, trodde det hette hyllhållare typ? Sånna fick i alla fall också samsas i kassen hem, sällskapat av en hel jädra massa annat småtjafs för cirkus 30 tjugolappar.
Nu är jag så trött, så fruktansvärt trött, och mår inte helt okej, så planen ser ut ungefär; dunka i mig en alvedon och uppsöka sängen.

Godernatter


Kalla mig

Jag tog inga bilder igår, så som alltid får ni nöja er med skurkade bilder, och det är inte många.

Puss på mig av Johannisen!Dansa kan vi lika bra som vi posear!Sa ju att jag somnade på pendeln hem, tydligen redan innan Cassie klev av...


when you get the blues, come on get rhythmJag träffade lilla Jutvik igårnatt, och det var trevlans!

Nu ska jag aktivera den kreativa delen av mitt tankeorgan, resultatet kommer inom kort!


will you dance to this beat and hold a lover close?

Ja gomorron gomorron, detta är Sussie's Morronzoo© och denna av solskenet underbart strålande morgon bjuder jag på en knäpp, sjuk, vriden och helt fantastisk musikvideo till toner som får dig att bara vilja gråta, skratta, dansa medans dina öron skakar av intensiva orgasmer. Helt okej eller?

Enjoooooooy


everyday i'm shuffelin'

Aaaalrigty, efter inatt kan vi konstatera följande:

1. Göteborgs krogar har galet mycket högre åldersgräns än vad som borde vara tillåtet. Vafan, tanken är ju att det ska vara kul att fylla 18!! Fuck er 91:or...

2. Mos med körv är gött, eller tillåmä dä bästaa  på fyllan!

3. Jag borde sova ordentligt innan jag festar för annars somnar jag och glömmer hoppa av pendeln på min station.

Och nu tänker jag bete mig som en annan gammal pensionär och krypa ner mellan lakanen trots festen som är i full gång i huset.

Godernatter!
hobbyalkis

Okej efter stränga order om att uppdatera min blogg lägger jag nu ut sista bildbomben från tikkikvällen och meddelar somtidigt att jag just nu förkrökar i mitt hus, men är påvägg till Kållered Hill till Casesa för att sen dra vidare på förkrök nummer 3 i Örgryte och sen festa på krogen i staden jag älskar mest, GÖTEBORG(!!!) med Johanna Nordblom och en jädra massa andra shöningar på krogen! Jag är full, nämnde jag det?

PUISS JAG ÄSKLAAAR EEER!HAHAHAHHA KVÄLLENS ROLIGASTE!

Man ska älska livet. Inte vara lissn'.


Jake, where the fuck is the fucking remote?!

Jo förresten, fuck på er alla pissapor som spenderade gårkvällen på Ullevi när jag inte gjorde det! En andra anledning till min irritation..Sittplats på gatan utanför funkar med. Fast näe.


pissed

Fy i hela helvitte, jag är så arg! Jag är så arg så jag helst skulle vilja ge någon en redig käftsmäll. Töntigt kanske, med tanke på att anledningen till att jag är så fruktansvärt förbannad är bara att jag missade tåget så jag inte hann bada innan jobbet, men hallå! Klev upp en halvtimme senare än tänkt, för tänkte att "ja, vi kan ju bada innan jobbet så skiter jag i att springa nu och sover en halvtimme längre". Happ, sagt och gjort, men så kommer jag till tåget, missar fanskapet, och hade alltså kunnat sova en hel timme längre, för något bad hinns ju inte med nu, måste ju ta ett fucking senare tåg. Huset vibrerar av mina ilskna steg i trappan, smäller väskan i golvet, och nu tänker jag gå och köpa ett jävla paket cigaretter och röka upp varenda en. Sug på den!


Para bacho!

Här kommer den andra delen av tikkikvällen med gänget!festen är i full gång, tikkishots!Mer tikkishots!

Och här ska supas direkt ur flaskan. Hujjaligen!Men Martin vet hur tequilan ska tas!

 

Love yaa!Vad är en fest utan min och Martins traditionella Wakawaka?Martin lapdance-ade på mig, jag betalade med en tjuga (som Sven fick tillbaka ändå, stackars obetalde Martin..)Naughty!

Nej vet ni vad? En tredje bildbomb kommer läggas upp inom en snar framtid, men nu måste jag faktiskt göra mig färdig och rusa iväg till tåget. Adjöss!


en efterbliven knalldement på gräsklipparpermobil

Förlåt för att jag har varit aningen oaktiv här, meeeeen jag har ju haft fullt upp med mitt liv som hundraprocentigt anställd sommarvikarie och obetald nudist.Alltså ursäkta mig, men något härligare än nakenbad kan ju inte finnas!


RSS 2.0