älska livet

Har tattat en massa bilder av Frida från hennes 18årsfest, hehehe!Till vänster har vi det snygga födelsedagsbarnet själv! Dunderfin var hon!Jag anlände med Elin och Annie!Röda mattan låg utrullad!Champagne (och en jädra massa andra alkoholhaltiga drycker) bjöds det på!

Carro, världens skönaste Stockholmare!"Alla heter Glenn i Göteborg!" Hahahha, helt seriöst asså, han heter Glenn på riktigt!Där var en massa chicas......men också chicos!

Helt enkelt grymmaste kvällen! Och ikväll har treorna i Kalix världens grymmaste kväll, jätteledsen för att jag inte kan vara där när Kalix härligaste årskurs tar studenten! GRATTIS HURRNI, speciellt min bästa vän Evelina Wennberg!
Imorgonkväll ska jag dock ha en till grym kväll, för då fyller Cassandra 18, så jag och en massa andra shöningar ska på krogen inne i Göteborg med henne, men innan det ska jag jobba. Har jag glömt säga det? Jag har fått jobb på ett ålderdomshem i Trönninge! Men kommer kanske hem till norrlandet de fem dagarna jag är ledig nästa vecka. Och justja, en annan sak jag har glömt säga; är klar med artikeln till Kungsbackaposten, och både Ruth och Ulrika tyckte den var jättebra, så den kanske kommer med någon dag snart.

Denna sommaren har potential att bli bästa sommaren någonsin!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0