hej solsken

Solen lyser ute, och det är vaaarmt, oj så varmt! Vårens första blommor har tittat fram också! Tar mig en liten filtallrik, och sen ska jag ut och njuta innan det blir för kallt, och innan economics måste avverkas.

Helt okej dag!


livet är underbart

Ååh gud så fruktansvärt taggad jag är!
Andra helgen i april har vi sibsa möte med ibare från hela detta avlånga land, vilket innebär att Fefe och Klara kommer och bor hos mig! Samma helg har dessutom (eller kanske tyvärr att det var just den helgen) Sara och Oscar bokat en biljett ner hit!
Veckan efter det är det påsklov, följt av min födelsedag (ÄNTLIGEN!!!). Sen så kommer mormor och Bengt ner och firar mig. På detta följer tollbar exchange, och samma helg Almas födelsedag.

Älskaree!


welcome to the ib

Känner mig som värsta workoholicen. Plugglördag, spenderas i sällskap av ecoo, physse, svenska, death of a salesman, och lite ToK fixande. Fasen, har ju inte kommit på researchquestion till extended essay heller! Happ, åker snart till Lindome en sväng på lite mat, sen väntar böckerna.

ha en fin lördag!

alltså lägg av

Nej nu får det baske mig vara nog!

sjukt ironiskt med tanke på det förra inlägget

The future seems bright

WOHOOOOOOO!!!! Ansökan gick igenom, så historyklassen drar till Berlin inom en snar framtid! Och snart kommer tollbar students hit från Grimsby, följt av att vi åker över en vecka till fish n' chipsens land. Och om exakt en månad och två dagar blir jag 18, följt av Almas artonårsdag! Plus att jag fick tillbaka first draft i engelskan idag, och det enda jag behöver ändra är något stavfel!

Indeed, the future seems bright!


mental breakdown...

...ett år i förväg. Dock inte över skolarbete. Känner mest för att dra ett täcke över huvudet och sova, sova. Men fick dock reda på att Tibor kan vara en riktig gullefis, ack så chockad jag blev! 

Nej, sammantagning med en liten marabou och jordgubbar till tröst, samt spendera tid med MorrisMurphy, Oxley och gänget, och sen hänga lite på Mathematics-fronten också.

puss mina fina!


bläääh

Uttråkning. Denna enormt jobbiga känsla som jag just nu fylls av. Jag är så trött, så less och så uttråkad så jag nästan kräks. Det värsta som finns är känslan av att varje dag är den andre lik, och så känner jag just nu.
På repeat innanför mitt skallben spelas en Rasmus på luffen-låt, eller i alla fall två rader av den. "Varför söker jag äventyr? Varför måste jag vandra och vandra?"
Jag behöver en adrenalinkick, och det omgående! Hitta på något litet hyss, helt oväntat göra något oplanerat och galet, eller bara något slags jäkulskap.

Jag vet inte, kanske är jag bara trött på skolarbetet som tornar upp sig i väldiga högar. Kanske vill jag bara ha sommar och en paus från skolan. Kanske har jag massa hemlängtan och kanske är jag less på något eller någon. Men en sak är säker, något, vadsomhelst måste göras åt detta, nu.

Förra våren på hemmaplan var jag då aldrig uttråkad iaf, hiiiint...

småjobbigt

Hemma, eller jaa... "Hemma" igen.

det är hit man kommer när man kommer hem ♥

Jag, Bec, Sara, Casper, Mami och Freddy entrade precis ytterdörren efter en värre härlig skotertur. Ja, jag är hemma i Norrlandet, och nu är alla sådär underbart trötta och slappa efter massa snöbus uppe i Snårträsktjärn. Hursom, denna dagen bjuder nog bara på chill efter detta, och imorrn tänkte vi nog hälsa på Ewwe, sen på lördag firar vi Oscar som precis har fyllt 20. Har firat honom lite igår också med att överraska honom i skogen med tårta och presenter. Värre glad blev han.
Nope, ska gå och duscha så jag får bort chokladen jag fick i håret tidigare.

Pussss älsklingar och icke-älsklingar!Jag fick mig en ny profilbild -och en jävla åktur! ;)Sara och Bec ♥Jag och Bec, och my looove Thundercaten!Vi överraskade Oscarii i skogskojan ;)Och Göteborgarn kunde också köra (vansinnigt läskigt, men iaf) ;)

lite som jag själv

Ibland önskar jag att alla kunde ta fram lite mer av... Sina wild n' crazy svammelsidor. Inte ta allt så sjukt seriöst. Eller i alla fall inte göra stora saker av något som egentligen är en fis i rymden, göra en höna av en fjäder. Världen skulle lé så mycket mer då, och tjafs skulle knappt existera.

Och man behöver inte vara korkad bara för att man är mer spontan av sig.

galenskaper igen

Herrejisses vilket planerande det är! Panikartat sista-minuten-planerande. Allting måste liksom falla på plats för att det ska klaffa. Nåja, ska gräva under min säng och i garderoben efter en sak jag behöver till detta hemliga uppdrag. Kan dock inte skriva idag vad uppdraget går ut på, iaf inte förrän efter ett par dagar, så ni får hålla er tills då. Tror jag blir utan internet ett tag nu också, så vi ses min älskade dator, jag kommer sakna dig en hel del!

bye loves!

Jo förresten! Sara Josefsson, du är världens finaste lillasyster och människa i övrigt! Glöm aldrig det, jag älskar dig! ♥


hår och kläder

Har ju lovat en bild på mitt korta hår, så här kommer....Och kläder, lite hastigt ihopslängt....Och nu ska jag städa huset, sen bär det av in mot Kba, och senare drar jag till Varberget. Ska ju bada i havet idag, årets första utedopp, yeeey! ♥


söndag den trettonde mars tvåtusenelva nolltvånollnoll

Att känna en lukt kan vara som att dyka rakt ner i en brunn av minnen. Förutom det då, så har jag haft en asnice kväll på Casa de Kållered aka Cassie's lya med husägaren själv, Annie, Fillan, Bec, Tammy samt Elin. Pizza har förtärts, samt cupcakes, och Melodifestivalen stod för underhållningen tillsammans med ett OC maraton (som jag iofs somnade från...).
Nu känns sängen väldans lockande, ska nog bara dra igång en chillinglista på Spotten och njuta ett tag innan jag beger mig till John Blund-dejtande.

Jag är massa lycklig, true story!


tur att det är kul i alla fall

Började fundera. Historia är fan kul, iaf med våran klass och Tibor till lärare. Följande är från våra lektioner:

1: Vi sitter utanför klassrummet och diskuterar wienerbröd. Så undrade någon vad det hette på engelska, och sa wienerbröd fast med engelsk brytning. Så säger Alma "But doesn't wiener mean gay?", och innan någon av oss har hunnit förklara för henne att wiener betyder kuk, springer lilla Alma bort till Tibor och frågar honom "Tibor, what does wiener mean, doesn't it mean like gay?". Tibor kollar på henne och är dödstyst, innan han säger:"No Alma.. I think it's some kind of sausage..."
Sen kommer Tamara in och frågar:"Why are we talking about sausages?". Tibor vänder sig mot henne och frågar "Why? Don't you like sausages Tamara?"
2: Vi diskuterar failure of the Schlieffen Plan, och Tibor förklarar Tysklands strategi med:"And then Germany did a sneaky thing and took Paris from behind."
3: Alma frågar Tibor om han gymmar. Han blir tvärtyst och står och funderar. Sen säger han:"No, I've had my period... So I just couldn't do it."


galnast på denna jord

Nu är vi igång med våra galna planer igen. Förundras faktiskt ganska så rejält över att vi ens vågar, men sjukt nog så taggar iaf jag, det kommer bli sjukt spännande! :>

Tur att du är lika galen som mig Bec! ♥

break up with your ugly hair

Johanna har klippt till mitt hår, och jag må ju erkänna att jag är sjukt nöjd! Adjöken långt hår, jag gör slut, och kanske för evigt också!

:D

waka waka

Fy faaaasen vad gött det är att bara ha Standard Level Physics!! Minus två timmar denna dagen! Plus att jag fick tillbaka engelska essayen idag, och den var tydligen bra. Gött! Värsta flow på skolfronten, trots konstant förkylning.
Ikväll kommer förövrigt Johanna hem, så mitt hår ska klippas. Hoppas jag blir helt nöjd denna gången :)
Måste påpeka att renen är tillbaka på min handled, den kanske snart hamnar där permanent..
Och jo, btw, saknar den där tjommen Martin. Vart var det han tog vägen nu igen? Justja, han lämnade oss och drog till Mexico!! SVIKARE!!!
åttanolltvå

Jag förundras över hur snabbt bröd tar slut, irriteras över min förkylning som aldrig ger sig, förbannas över alla dessa tågresor som borde vara så mycket billigare än de är...
Tack och lov så har jag inte feber längre iaf.

Nu skicka iväg bunkern till skolan, och sen göra mig själv färdig. Puesss!

host, host, aj, aj, säng, säng.

Sjuker igen, fast har varit på skolan ändå. Seeeeeg dag dock, kom nyss hem. Huvudvärken är enorm, fryser och skakar som ett cp, halsen är mer svullen än magen på en nittiofemårig a-lagare och dessutom tror jag bestämt att febern har smugit sig på.. Vilar en sväng så jag är frisk till i helgen, för på söndag har jag planerat in årets första dopp. Den ni, norrlänningar!

Jaja, ger mig på ett halvhjärtat försök med maths & history!Vem vill inte ha sommar nu? Ge mig, och helst nuvaa!


chill

Fredag: Chillhäng med några shöööna brudar, och innan det mys på Kungsmässan med Bec. Kvällens sällskap bestod av Bec, Fill, Cassie, Annie samt Anna, och sällskapandet utfördes utanför Varberg på Fill's.

Lördag: Jag gjorde något modigt och bra/korkat. Har inte bestämt mig ännu för om det var bra eller korkat. Gissa vad? Med det mentala stödet Bec, Fill och Zion rök mina lockar. Lägger upp en bild sen när det är helt klart, måste klippas upp mer också..
Hängde en stund hos Bec, och sen spenderades kvällen hos Annii med henne och Put. Jag blev inspirerad av Yes Man som vi såg, och bestämde att någon dag eller helg ska jag säga ja till ALLT som föreslås.

Söndag: Har jag inte hunnit med så mycket under, men en garanterad springtur i solskenet samt plugg och rumröjning är definitiva måsten!


proud as hell

Såhär stolt har jag nog nästan aldrig varit! Hade precis english oral presentation. Sjukt nervös, och mådde äckligt illa av förkylningen och trötthet också, så skakade i hela kroppen, inklusive på rösten, och sluddrade på orden. Men något måste jag ha gjort rätt när Ruth efteråt kommer ut ur klassrummet och säger:"That was just smashing Susie! Brilliant! That was one of the best presentations I've ever heard, you nailed it girl!" Satt helt fruktansvärt glad med betygen 9/9, 9/9 samt 8/9 på criterion's efter lektionen, och jag må ju erkänna att detta fick mig att vilja plugga hårdare.

Men nu ska jag försöka sova bort feber och illamående. Natti!


snel plughest

Mår mycket bättre idag, till och med såpass så jag har orkat mig utanför dörren på prommis. Nu väntar en mindre röjning av mitt rum, och sen ska jag tvinga mig till att ta itu med femtonkilosstycket med böcker innehållande economics commentary, english oral presentation, cirkus 100 sidor Hamlet samt en hel drös historia.

Ha det gött loves!lagomt trött, osminkad med feber och piss. Men jag mår mycket bättre nu! :)


kort hår?

Är detta dagens fjärde inlägg eller? Herregud vad roligt jag måste ha som bara sitter vid datorn, ensam hemma och febersjuk..

Hursom, jag har fått ytterligare en idiotisk idé. Ska klippa av mig mitt hår. Trots att jag sist saxen hade varit framme stod och lipade framför spegeln och ville ha tillbaka mina långa testar..
Men började tänka på vad Fefe och Klara påpekade hela förra vintern, nämligen att kort hår passar min personlighet bättre. Tamejfan, att det gör, är det något som är extremt personlighetsladdat så är det ju kort hår! Så förmodligen så ryker mina slitna och halvlånga lockar direkt jag har införskaffat en plattång. Kanske väntar till efter sommaren dock, för med tanke på att det snart är sommar och jag får lockigt hår så fort det blir blött, och kort hår som är lockigt ser bara fail ut, så väntar jag kanske till efter sommaren. 

Här kommer några frisyrer jag gillade, enjoooooy!

  


 

"Söstra" miEvelina Wennberg, jag tror inte du förstår exakt hur mycket jag saknar dig! Det är första mars idag. Om detta hade varit ett år sen så hade vi planerat helgens galenskaper nu, jag hade tagit fredagsbussen från Boden eller Lule till Kalix dirr efter skolan, och så hade vi levt som kungar igen. Jag saknar det, och jag saknar DIG, finaste lilla Ewwe, så jag dör massa på insidan.
Men som tur är, så finns det lov, och tågresor (om än en hel del dyrare än vad som borde vara tillåtet..), facebook och den där smarta lilla uppfinningen som stavas mobil. Annars skulle jag då aldrig ha överlevt faktiskt.

Puss bäst, snart ses vi igen! :D ♥

Hemlängtan eller..?

Hemma med feber och fruktansvärd förkylning innebär ett långsamtal hem, näsdukar i massor och intaget sängläge med hörlurarna i datorn och spotify igång på morjärvslistan. Ganska okeeej ändå!


Vo-vo-vooolbeat, Susie likeey. At the end of the smile, there's a laugh n' a half! Saknar min brother-from-another-mother's gitarrplinkande. Hemma, cheva, denna, sommar, jatack. Jag, Sara, skoter, tagga, denna, jag gillar.

Min tisdag i bilder och ord

Conversor - guds gåva till människan och emosarna. Fefes gåva till Sussi.Jag och Rean tog en långprommis till skolan. Trodde inte mina ögon när jag såg gröna knoppar på ett träd! (Sämst kamera, så det syns inte riktigt..)Denna dagen innehöll (precis som alla andra) en stor dos av Alma-Sussie-galenskaper-och-jäkulskap. Av snålhet orkar vi inte spendera 5 spänn på en pappersmugg i fiket, så vi går på toa och börjar vika pappersmuggar av toapapper. Inte smartaste idén, bygg av vanligt papper om ni ska, för toapappret suger bara upp vattnet...Åt en middag bestående av omiljövänliga jordgubbar från Spanien, väl värda de 20 kronorna jag spenderade på dom, bananer och Brämhults egen uuuuunderbara gåva till mänskligheten. Jordgubb & Lime-juice. Har du inte provat den, så gör det, och helst nyss!


RSS 2.0