Kärlek ♥

En kort sammanfattning av de senaste dagarna, samt ett par bilder:

Lördag kväll var gryyym! Gabbie och gänget var nere i Götet, så förkrökade med dom, och sen firade jag med min lilla älskling Alma Jensen. CRAAAZY NIGHT!

Söndag:
Hade sovit en timme, och drog sen med en värre hangover och en Alma in till göteborg och mötte upp klassen och tollbars. Universeum och Liseberg blev det. Sen drog massa goingar hem till mig, hade lite tea och gossipade.

Måndag: Ett par lektioner, sen bowling med alla. Wicked! Hängde med Bryony och Becca på kvällen, så vi drog till Varberget och åt på restaurang och njöt av solen.

Tisdag: Ett värre tårfyllt farväl av Tollbars > slö skola > hjälpte till med OParna att ställa i ordning till studenten, och drog sen till Åsa med Alma för lite halvbad i havet, sola på stranden och fika på hembageriet.
Jag, Bryony, Bec! ♥Några Tollbars och några IB2's på Liseberg! ♥Hahahha, ignorera att jag ser ut som en efterbliven! Jag och Katrice på Liseberg! ♥

Var på IKEA, ett måste när man kommer från utomlands!Detta har inget med tollbars att göra, men dock med titeln på detta inlägget. Min knasiga "familj", plus Gema och Miryam.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0