Pissråtta

En liten fråga:
Vem är Sömn, och hur ska man lyckas få fatt om honom? Den där IB, han håller mig från John Blunds ljuva famn.
Ångrar den dagen jag fick för mig att börja denna linje. Ångrar den bittert.


A dream came true

Uppdatering på löpande band, men jah. Ville bara påpeka hur megadunderlycklig jag är över en grej! Fick veta på engelskan idag att en artikel som jag skrev åt Ruth om utbytet med Tollbar Academy hade publicerats i Hallands Nyheter. Hade ingen aning om att hon skulle skicka in den dit, och att den skulle bli publicerad hade jag väl aldrig i mitt liv kunnat ana! Sicken boost mitt självförtroende fick där, att jag kunde skriva nog bra för att få med det i en tidning har ju alltid varit en dröm, men trodde inte den kunde bli sann.
På det bjuder jag på en bild från England på mig, Kelly och Katrice och en forever alone Alma. Saknar dom där små britterna! <3


Runaway train, never comin' back

Godmiddag! Vaknade för en stund sen efter en meeeeegalång och sjukt underbar powernap. Ska ringa Veronica och höra vad hon pratade om, hon ringde ju och väckte mig och i sömnen som jag var kommer jag inte riktigt ihåg vad som sades. Men först ska jag göra färdigt ett litet (stort) skolarbete. Slänger in en bild som jag snodde av Verran också, det är ju sjukt hur snygg man kan vara!


007 Sussan

Med risk för att någon skvallerbytta ser detta; jag har fan flyt idag! Tre inlämningar skulle ha legat på robiT's skrivbord förra måndagen, men tack vare diverse sjukhusbesök, sjukdomar och studiedagar har jag lyckats undvika honom en hel vecka. Dock var idag dagen jag hade varit extremt tvungen att lämna in skiten, men kom jag ihåg att ta med det färdiga arbetet? Ohnej. Har jag ens gjort färdigt allt? Sorgligt nog, självklart inte. Har lekt Mission Impossible i skolan sedan i morse, var vid ett par tillfällen tvungen att springa in på närmsta toalett, hängde en filt över mitt huvud när jag stod i riskzonen skåpen och sprang sedan hela vägen till pendeln (man vet ju aldrig med den karln, mitt vad det är står han utanför något café med en bulle i handen och väntar). Hursom. MISSION ACCOMPLISHED, jag tog mig igenom dagen utan att han såg mig, och imorgon är det den att jag tar med ALLT och ba drämmer ner på hans skrivbord och jublar "JAG ÄR FÄÄÄÄÄRDIIIIG!!"


That's what you get when you play a countrysong backwards

But just like a heartbeat
The drumbeat carries on
And the drumbeat carries on

Godmorgon! Går emot mina egna principer och gör som alla andra bloggare och lägger upp bilder på dagens outfit. Inte för att det är något speciellt med den idag, utan bara för att... Bara för att. Ha en fin dag människor!


Kärring

Kul att alla som ska åka tåg är strandsatta på olika ställen. Alla utom jag. När jag för en gångs skull hoppades att tågen inte skulle fungera, då går dom precis i tid. Tack för den Berit!


Awareness that things weren't as unbearable as they seemed

Smärta. Min benägenhet till nostalgi är ett djävulens verk, och facebookmailen krymper inte förmågan.


Yvyvynpbr.,,€7€kun€

Var är min koncentrationsförmåga? Laddat hem en app med musik som spelas på en speciell frekvens som ska stimulera koncentrationsförmågan. Hoppas innerligt men tvivlar allvarligt på att det funkar.

Jag är körd. Köss!


Multifunktionellt

Tog en promenad innan i ett försök att undkomma min magvärk. Funderade på att om man kunde gifta sig med ett par skor så skulle jag gifta mig med Converse. Yum!
Återgår till panikplugg. Ciao!


Beiruttt

Varför är strömavbrott ett sådant fruktansvärt problem för vanliga hushåll? Det är ju inte så att vi kommer avlida utan elen. Visst på sjukhus är det ju rätt så illa, men på hemmaplan? Människan klarade sig ju utan el förr, så varför skulle man inte göra det nu? Det är vid sådana här tillfällen jag garvar och kallar folk runt mig för stadsfjollor och med stolthet kan kalla mig för en riktig norrlänning, som vet hur man klarar av dessa små vardagsproblem. Herre!


Work it

Detta kommer bli en jättebra dag! Kan inte bli dålig med en start som denna! Bjuder bara för det på vad som kan vara den värsta men roligaste bilden jag sett på mig själv!
Ha en underbar lördag godingar! :D


My heart is just too dark to care

Okej. Just do it. Kan inte vara så farligt. Andas, andas då din tönt!


Polyp

Gingerkillar och namnet Rolf (främst på grund av smeknamnet Roffe) är något jag finner fruktansvärt lustigt. Så lustigt så jag måste garva lite åt det. Ifall ni ville veta.

Nu ska jag röja upp huset och försöka mota bort rädslan för det andra läkarbesöket som ska betas av imorgon. Så rädd! :(


Bambulans

Kul att jag skrev ett helt inlägg som bara försvann. Tack för det din skitapp!
Kort sammanfattning:
1. Inväntar telefonsamtal från sjukhuset.
2. Ska till farbror doktorn idag och jag är så fruktansvärt nervös.
3. Ska borsta tänderna nu, och jag tror jag kräks.


Santa's village

Jag behöver en paus från skolan, snälla jullov kom nu! Hemma och är sjuk, faktiskt, somnade med fönstret på vid gavel så.. Ska sova lite till och sen plögga.

Tchüss!


Myspys

En kort tur till mataffären igår med Cassandra slutade med myskväll hemma hos henne, inkluderat pizza, chirre och guacamole. Hjälpte Natta att flytta igår (tål att nämnas att hon flyttar till Vasastan, och det är så fint där så jag dör), och idag har jag och Cassandra burit flyttlass (Cassandra och hennes moder ska ju också flytta) följt av julbord på IKEA. Fy vad jag vill ha jul NU!


Min ökenråtta Mårten

Pratade precis med Oscar. Vi kom fram till att ingen av oss någonsin ska bli kurator till barn.

Saknar dig, bro! ♥Som en groda utan ben.

Pratade precis med Veronica. Det krympte inte direkt min hemlängtan. Ska ta och ringa Ewwe och prata en liten stund, men spår redan nu värre hemlängtan efter samtalet.
Hoppas jag drömmer om att åka pulka inatt!


löjrom

Jag vill köra skoter, kasta snöbollar på dryga åttaåringar, åka skridskor på en nyfrusen älv, slänga på mig längdskidorna och fastna med ena skidan under en granrot. Eller köra fast med pappas nya skoter på en äng med snö som räcker mig till axlarna. Hälsa på farfar och hans renar, röja på Lotus med Veronica. Jag vill hänga uppe i Noppaland med Ewwe och Noppa själv. Jag vill springa med min gamla vovve, krama om mina syskon och äta mormors palt.

Ja, jag har hemlängtan!Jesus löser grönt

Jag och Cassandra valde handikappstoan (man får gå där om man är förståndshandikappad också, tur för dig Cassie) och började garva rätt ordentligt när vi såg toapappret. Jobbigt läge om man är handikappad... Hur fan var det tänkt kan man ju fråga sig? Hehe. Skulle behöva ett Sussan-Cassan häng just nu! Puss på dig min galne bästis! <3


söstra mi nummer 7

Sitter här och kämpar med min Extended Essay, hoppas på att få färdigt skiten innan dagen är slut. Edit: MÅSTE få färdigt skiten innan dagen är slut, för imorgon ska jag ägna mig åt piss-economics. Men den är faktiskt rätt intressant att skriva, om jag nu ska se en ljus sida i mörkret, har fått reda på så mycket som jag aldrig ens hade funderat över om jag inte hade påbörjat den.

Jaja. Det var inte den jag ville tjata om. Ville bara slänga in en bild på mig och en kär vän, och en länk till hennes blogg (kom inte på något annat sätt att dela med mig av henne till alla er andra än att dela hennes blogg). Jag tror aldrig jag har träffat en människa som är så genomfin som Johanna Nordblom. (Här har ni hennes blogg: http://www.johannanordblom.se/ ) 
När vi tog en av våra långpromenader en gång sa hon: "En riktig vän är inte en som finns där för dig när du har det svårt, en riktig vän finns där för dig när det går bra och du är lycklig också." Och för att vara ärlig så finns hon där vare sig man gråter så man tror hjärtat ska brista, om man skuttar runt på små rosa moln, om man känner för att slå ner någon, om man skrattar så magen smärtar eller om man helt enkelt inte känner något alls. Hon ser alltid det fina i människor, och skulle aldrig säga ett ont ord om någon hon inte känner, och det är något som är så enormt beundransvärt och förundransvärt.
Och hon får en alltid att må så jädra bra!

Conclusion:
Johanna, du måste vara den ultimata vännen någon kan få, jag älskar dig gumman! ♥

Nu återgår jag till Morjärv, 1942. Köss!


image description

P.S! Jag kommer alltid finnas där för dig min käraste vän! ♥


but all we serve are empty words that always taste the same

Med denna godbit i öronen beger jag mig femtio år bak i tiden till en liten by i Norrland. Har precis insett att denna uppsats kommer bli ren jädra tjurskit, men vad spelar det för roll egentligen? Det är ju bara ett ynka poäng, som en droppe i Atlanten egentligen. 
Har skrivit en lista på allt som jag baske mig ska hinna med efter studenten innan jag återgår till skolböckerna på högre nivå. Lite väl lång, men man måste ju få leva lite också.

Nåja. Back to work!


Rio

Jag vill åka till Rio de Janeiro, och jag vill åka nu! Vem är på? Och vem betalar för mig...?


Brytande gryning

Efter 13 timmars sömn, glömde blogga igår. Eller mer sket i det kanske. Okej, så, såg Breaking Dawn med ett gäng från klassen i förrgår. De andra filmerna i den serien har inte direkt varit det bästa jag har sett, men alltså denna var faktiskt riktigt bra! Absolut sevärd!
Efter bion sätter vi oss på en spårvagn, och helt plötsligt får jag och Alma för oss att vi ska tävla mot de andra i gänget till Centralen. Så vi åker en station extra, och resten av gänget hoppar av för att byta spårvagn. Sedan SPRINGER jag och Alma till stationen från Ullevi. Behöver jag ens nämna att vi förlorade...?
På stationen mötte vi Annie och Karin, och sällskapades av dem på pendeln hem. Måste bara inflika med att jag inte ens kommer ihåg sist jag garvade så mycket som jag gjorde den kvällen, tror bestämt att jag somnade med ett leende på läpparna!

Hoppas på fler dagar av det slaget inom den närmsta framtiden! Bjuder också på den enda bilden jag tog den dagen. Min mage skriker efter frukost, så jag tänkte tysta den nu.


håravfall

JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ IB!
Helsickes skitprogram, om det inte vore för att jag hade varit tvungen att gå i Kalix om jag inte valt denna linje så hade jag aldrig valt den! En uppsats på 4000, fyratusen fucking ord (!!!!) har jag att avklara i helgen, och en commentary i economi på det. Så fruktansvärt hopplöst, finns ju inte en chans att jag hinner färdigt med båda utan att gå under i försöket, och ändå MÅSTE jag hinna.

Förlåt. Nu klagade jag igen. Jag fick jättebra kritik på min oral. "FAB" var omdömet, och det gjorde min dag igår! Var så hemskt nervös.

Ska blogga mer och med bilder sen när jag kommer hem, och jag LOVAR att jag inte ska nämna skolan en enda gång i det inlägget!

Puss, ha en bra fredagseftermiddag!

This indicates that...

Mina nya darlings! Än en natt får ni hjälpa mig fly från sömnen för pluggets skull. Denna gång handlar det om mock oral commentary, har den imorgon, men även fast det inte är den riktiga så är jag så innihelsickes nervös!! För er som inte vet vad det är så handlar det om att man får en sida från en bok (får inte veta vilken sida och vilken bok innan dock) och sen har man tjugo minuter på sig att förbereda en muntlig analys på hela skiten och hålla ett föredrag för läraren, som ska spela in det samtidigt och skicka det till IBO för rättning. Som jag sa, detta är bara en mock, men skammen jag kommer få utlida imorgon när min lärare inser att jag inte har läst någon av böckerna känns inte helt lockande. Att min analytiska förmåga knappt kan kallas förmåga, mitt formella ordförråd på engelska är begränsat till storleken på en brittisk femårings och att jag jag inte kommer ha tillgång till Google translate där gör ju inte saken mindre skrämmande. Och nämnde jag att böckerna som man kan få utdrag ifrån är Romeo and Juliet eller Pride and prejudice? Den förstnämnda skulle lika gärna kunna vara skriven på hebreiska, och den sistnämnda är inte mycket enklare att analysera.
Oj fy, nu slösade jag bort ett par läsminuter på bloggande. Magen krampar, ska bara gå och kräkas ut lite nervositet så fortsätter jag med Willy Skakspjut och dryg-Eliza. Mer powerking, tack!


Promenerande döda

Tar en fyrtiominuterspaus från plöggandet och kollar på senaste avsnittet av Walking Dead med Annie, Stefan och Linda. En köttbullstallrik på det och mina needs är fullständigt satisfied.


En perfekt lördag för mig är...

Tänkte bara ladda upp lite bilder från i lördags. Och kanske berätta vad vi gjorde?
Okej, så vi förade lite hos Cassandra och tog sen pendeln in till stan. Drog på Meeths och hann se ungefär två sekunder av Olivers bands spelning och kollade på nästa band som spelade. Sedan insåg vi att vi antagligen var för gamla för att hänga där (skulle gissa på en medelålder kring 15 på alla andra närvarande...) så vi pallrade oss iväg till pc istället. Asgo stämning, trevligt folk och bästa sällskapet, så kunde inte direkt klaga! Att samtliga drycker av starkare karaktär på pc dessutom är jättebilliga var ju inte heller helt fel. Hade dundermysigt där tills ett gäng goa brudar ringde och vi drog till Berså med det gänget istället. Röjde (extra mycket med tanke på tjugoårsgränsen vi slapp undan) där, påföljt av att en trött jag och Cassandra tar en spårvagn till hennes nya lägga, haffar körv med mos på vägen och däckar i hennes nya 160-säng.

Det var lördag det. Nu väntar matteboken. Puss!


En dag i Sussis liv.

FÄRDIG! Nästan i alla fall, helt färdig blir man ju aldrig på ib... Men nu ger jag upp i alla fall, mitt huvud klarar inte mer tänkande hur många red bull's jag än häller i mig. Knyckte en bild av Emma (tror jag det var? Mitt facebook laggar...) från igår och säger med det godnatt hurrni, vänner och ovänner!


Så kan man ju försöka tänka i alla fall.

Holding on to his words, but baby
I saw an angel become the devil
Still they walk pretty good hand in hand
But baby, I don't need any of them
Heaven nor hell


I won't even wish for snow

Hinkat i mig red bull, och öppnat böckerna. Nu kör vi!


Give me everything tonight

Jag vet inte vad som sker, spelning och pc och nu vad (???) med Cassandra? Världens bästa sällskap i alla fall, min argbigga som armbågar mig och danzar kuduro! Rosa panthern har vi i alle fall så det räcker!


Fråga hans son, han ligger på golvet

Så tar jag nya tag och sätter igång med kartan till jurist eller journalist. Godmorgon världen! Underbart skönt att vakna upp och tänka på att största delen av er andra kommer vakna med enormt skallebang, hängande över en hink alternativt toaringen, halsande oändliga liter vatten och kvidande kväsande fram "jag ska aldrig mer dricka", allt detta medans jag själv vaknar upp med gott samvete, utan ångest och slipper må illa. Kan inte klaga! En macka och oboy på det, och vi ses säkerligen sen!


Sin mor han såra, Amelia vänta

Okej, vill ändå drömma fina drömmar, så lägger upp lite bilder jag har tattat av Julia. Bilderna är från halloween, så farmen då. Jag må ju dock tillägga att Eric Amarillo sög balle, på ren svenska. Frågan vi alla ställer oss är om Western Farms festarrangörer ens har hört mer än en av hans låtar?
JAJJA. Vad ska man göra? Bästa sällskapet hade jag då i alla fall!


Jag kommer få lunginflammation allra minst!

Åååh jag blir så fasligt trött! Varför händer det något varje jädra gång jag ska ta itu med läxhögen (som förövrigt tornar upp sig en mil ovanför mitt huvud)? Koncentrationen kilade som en råtta in i ett hål i väggen och i väggen är just vart jag känner för att dunka mitt huvud just nu. Idag som var en sån underbar dag, har garvat åt verkligen ALLT sen inatt typ. Vet ni vad? Jag ger upp för ikväll och uppsöker han, mysfarbrorn, John Blund.


Attans bananer!

Här kommer lite tjat om plugg igen sällskapat av två bilder. Den ena är vad jag bar för kläder idag, ett par svarta jeans och en top från en norrländsk second hand. Helt okej om jag får säga det själv, synd bara att folk har börjat inse att second hand är så snyggt så de tar mycket mer betalt nu än förr... Den andra bilden är min framtid. Eller något liknande vad jag har tänkt mig i alla fall. Är dock inte säker på om jag ska plugga journalistik eller juridik. Det är ju så nedrans svårt att lyckas som journalist, även om man är duktig liksom.
Hursom, vad jag nu än väljer så behöver jag garanterat bra betyg för att ta mig in. Och där kommer mitt tjat om plugg in igen. Morranmurphan, matte IA, eco, här kommer jag!

Ha en bra fredagskväll godbitar!


It's not about the money, money

Matte IA, historia och economics, här kommer jag! Mår illa av övertrötthet, är godissugen som attan och både huvud och mage värker. Förlåt för min negativitet, men prova själva gå ib. Nåja, ska kämpa mig genom skiten och sova.
Adjöken!


Fördrövligt

Jag har så ont i magen så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Hatar magont, det finns ingen värre eller läskigare smärta! Måste verkligen plugga, men jobbigt och stressamt nog så kan jag inte ens tänka med den här smärtan. Dessutom hostade jag blod idag, har aldrig skett förut, också en oroande sak. Det är verkligen inte min dag idag.


D i kvadrat

Krasseldag nummer två. Ska köpa apelsinjuice och hänga in tvätt. Måste ta itu med plugget också, och det förbaske mig NU!


Jag var bara inte gjord för dessa dar

Krasseldag blev pysseldag. Rensade själen med en rensning av mitt rum. Kändes fruktansvärt bra. Klämde in lite smyckande personlighet med tre vinylisar på väggen, och försöker hela själen med en drös tända doftljus. I detta ögonblick tänkte jag också försöka få ordning på en annan kvävande tung faktor, nämligen historian. Får dock se hur mycket av den som kommer betas av, för mitt huvud dräper mig idag.


För stan är full av tanter och tragik

Off to Kallaxet. Vemod. Pussar lite på Isaks panna. Han är ju himlans söt den där ungen.


Du har ju inte alla indianer i kanoten

Ikväll drar vi på Western Farm på hallowenfest. Helt okej om jag får säga det själv!


Skurkare

Tattade ett par bilder som Anna tog i Berlin. Jag saknar staden!


En skoter till dig och en skoter till mig

Helvetes laggblogg! Försökte ladda upp två bilder, det slutade med sex. Nåja. Fortsätter diskussion och överläggande hos pappa.


Leo min leonberger

Du är så fin mitt gamla hjärta! Detta var nog sista gången, men jag vill att du ska veta att jag älskar dig, och du är min bäste vän. Hade jag kunnat ta med dig så hade jag gjort det! <3


Gojävla dunkas

Hade för avsikt att spendera gårkvällen med näsan i läxböckerna, men slutade med att jag drog in till Allstar (en sportsbar slash krog i Luleå) och kollade på hockey med Matte, Robin, Oskar och en himla trevlig tjej vid namn Hanna. Roligt värre, men har fortfarande inte kommit över chocken att jag spenderade en kväll framför hockey! Lite go'vin, musik och kortspel väntade sedan hemma hos Robin innan samtliga däckade i hans soffa framför Filip och Fredrik. Helt ok!
Tyvärr blir det inga bilder från igår, allt jag har från gårkvällen är Matte, Oskar och Robins tappra försök till att sjunga What are words, och bara för att jag bryr mig om er alla besparar jag er det!


Missäs ihminen on?

Ååh
Neeeeej
Godissugen
Eller kanske bara
Stressad
Tror det.


RSS 2.0