Brytande gryning

Efter 13 timmars sömn, glömde blogga igår. Eller mer sket i det kanske. Okej, så, såg Breaking Dawn med ett gäng från klassen i förrgår. De andra filmerna i den serien har inte direkt varit det bästa jag har sett, men alltså denna var faktiskt riktigt bra! Absolut sevärd!
Efter bion sätter vi oss på en spårvagn, och helt plötsligt får jag och Alma för oss att vi ska tävla mot de andra i gänget till Centralen. Så vi åker en station extra, och resten av gänget hoppar av för att byta spårvagn. Sedan SPRINGER jag och Alma till stationen från Ullevi. Behöver jag ens nämna att vi förlorade...?
På stationen mötte vi Annie och Karin, och sällskapades av dem på pendeln hem. Måste bara inflika med att jag inte ens kommer ihåg sist jag garvade så mycket som jag gjorde den kvällen, tror bestämt att jag somnade med ett leende på läpparna!

Hoppas på fler dagar av det slaget inom den närmsta framtiden! Bjuder också på den enda bilden jag tog den dagen. Min mage skriker efter frukost, så jag tänkte tysta den nu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0