söstra mi nummer 7

Sitter här och kämpar med min Extended Essay, hoppas på att få färdigt skiten innan dagen är slut. Edit: MÅSTE få färdigt skiten innan dagen är slut, för imorgon ska jag ägna mig åt piss-economics. Men den är faktiskt rätt intressant att skriva, om jag nu ska se en ljus sida i mörkret, har fått reda på så mycket som jag aldrig ens hade funderat över om jag inte hade påbörjat den.

Jaja. Det var inte den jag ville tjata om. Ville bara slänga in en bild på mig och en kär vän, och en länk till hennes blogg (kom inte på något annat sätt att dela med mig av henne till alla er andra än att dela hennes blogg). Jag tror aldrig jag har träffat en människa som är så genomfin som Johanna Nordblom. (Här har ni hennes blogg: http://www.johannanordblom.se/ ) 
När vi tog en av våra långpromenader en gång sa hon: "En riktig vän är inte en som finns där för dig när du har det svårt, en riktig vän finns där för dig när det går bra och du är lycklig också." Och för att vara ärlig så finns hon där vare sig man gråter så man tror hjärtat ska brista, om man skuttar runt på små rosa moln, om man känner för att slå ner någon, om man skrattar så magen smärtar eller om man helt enkelt inte känner något alls. Hon ser alltid det fina i människor, och skulle aldrig säga ett ont ord om någon hon inte känner, och det är något som är så enormt beundransvärt och förundransvärt.
Och hon får en alltid att må så jädra bra!

Conclusion:
Johanna, du måste vara den ultimata vännen någon kan få, jag älskar dig gumman! ♥

Nu återgår jag till Morjärv, 1942. Köss!


image description

P.S! Jag kommer alltid finnas där för dig min käraste vän! ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0