polejam

Ville bara notera hur mycket jag saknar Veronica. Ett klantarsle och downsbarn, det är vad hon är, och jag saknar sällskapet av det. Minns för en dryg vecka sen då hon tappade sin telefon i backen och det störtregnade ute. Jag började asgarva. Pressar fram "Din jävla klant tog du precis sönder en telefon till?". Sekunden därpå tappar jag min egen telefon i vattnet på backen. Hennes tur att garva. Karma. Men att det kan vara så roligt så jag till och med garvar när jag tror att jag tagit sönder min telefon, det kan det bara vara i Feferonicas sällskap.

Ville också meddela att den sista kladdkakan är uppäten. Sista danslektionen är också avslutad, sorgliga värld, men har ni tur kanske jag till och med bjuder på bilder och en film imorgon. Vänta er dock inget fagert eller graciöst, jag må påpeka att jag har provat på det sammanlagt 6 gånger, så vackert är det inte. Kommer sakna alla i dansgruppen, och våran dunderbra poleinstruktör Therese. Hemskt vad mycket saknad här var idag! Skärpning! Poledudesen kommer jag ju träffa hemma hos Josse på vinkväll snart.

Natti fisungar!

rehd lihpz

Skoldagen rusade iväg, blev ungefär som förväntat. Ett bankärende och sen ska jag dansa tills mina fötter (och armar, ben och händer) blöder! Det börjar bra, och fortsätter kanske med insparksfest ikväll på Mingel. Får se. En kladdkaka ska jag och Johanna i alla fall stoppa i oss innan vi (i alla fall jag) påbörjar det nyttiga livet! Puss på det!
På måndag åker jag till England. Insåg hur nära det faktiskt är idag, och tror jag ska gå och köpa en telefon här i dagarna så jag har en kamera med. Taggar!

Whoop whoop!

ahmen kom igen då föfan

Detta var nog den värsta natten i mitt liv. Huvaligen. Idag svenska, banken, dans, hej!

no no, you know it will always just be me

Face down in the dirt, she said, this doesn't hurt. La la Lie. 


herregud

Sitter och mår helt fruktansvärt illa av för lite sömn samtidigt som jag örfilar hela världen. Speciellt Sverige och alla dessa moralkärringar som är så antirasistiska så det blir lite utav rasistiskt. Av någon anledning såg jag på ettan igår, ohja, jag skäms nästan för att ha sett på en sådan pensionärskanal. Hursom, inslaget handlade om någon dude som hade skrivit en krönika om kinesen på Kinapuffspåsen, och hur alla hade blivit helt hysteriska och börjat yra runt som äggsjuka höns och vråla hur fel det är. Där skreks "rasistisk stereotyp" och "avskaffa". 

Svara då helt ärligt på detta:
Ser det inte ut som en kines? 

Om man skulle peka på bilden och fråga minsta femåring vart hon tror människan kommer ifrån så skulle svaret garanterat bli "Kina". Skulle samma femåring peka på, ja till exempel, en neger och säga "Titta mamma, han kommer från Afrika!" så skulle modern med ALL garanti skamset hysschja ungen. Skulle ungen sen säga "Men han är ju kolsvart!", ja då skulle modern med rödflammiga kinder sjunka genom jorden och tillrättavisa med "Så där säger man inte!".
Men ungen har ju rätt! Kineser har sneda ögon, afrikaner är mörkhyade och araber har stora näsor. Själv sitter jag här med potatisnäsa, brunögd och brunhårig och skulle inte tacka nej till lite rasbiologi på schemat bara för att få veta mer om mitt ursprung. När, kan man fråga sig, ska dessa moralkärringar sluta nöta på om att det är rasistiskt att göra skillnad på folk? Det är ju för i helsicke skillnad, vi ser ju olika ut! Varför ens försöka förneka det varenda småbarn kan se? Hålla på och tjata om det sådär, som om det vore något att skämmas för! Nej vet ni vad, vi ser alla olika ut, och det är något att vara stolt över, inte förneka! Skulle ett land vid namn Sussiania existera och man skulle göra en godispåse med en brunögd filur med potatisnäsa så skulle jag då vara fucking stolt.

Sluta förneka skillnader som är helt uppenbara.
Sömnproblem

ÅNGEST! - Jag vill inte. På det fyra timmars orolig sömn och enorm magvärk. Fan!

Tigerns öga

Sitter och dunkar Eye of the tiger och rebellar mot Robit (det är Tibor baklänges), IBO och Else-Britt. Gissar på att om man ska ta sig någonstans så ska man ta risker, och just nu riskerar jag hela mitt Extended Essay betyg för att göra om den till något jag faktiskt vill göra, förbannat tråkig är den att skriva. Hej och hå. Korkat? Nejdå. Kan ju inte vara korkat att gå sin egen väg, även om jag riskerar hela betyget. Det handlar ju i grund och botten bara om en idiotisk femtonsidorsuppsats.

Såå, EE...Who's your daddy, bitch, who's your daddy?

Har jag något vettigt att skriva här? Nej. Borde jag bege mig härifrån då? Ohja. Datorn vrålar virus och mitt nagellack står och kollar irriterat på mig, fräser "måla dina naglar då din sege fan", för att inte tala om mitt hår. Det är nästan så det luggas litegrann i frustrerad väntan på att bli torrblåst. Ikväll har jag för avsikt att bli full. Förhoppningsvis i Övertorneå och inte bordi Morajärvi. Men. Det är ju det där lilla problemet med bussarna som aldrig går adderat med det faktum att jag bor långt bort i stora skogen och ska ännu längre bort i en stor skog åt andra hållet.

Puh, sådana ocivilisationsproblem.


crutches

Kraftig stukning gillar vi, foten har läkt finfint på sista tiden. Ja, tillochmed såpass bra så jag och Veronica promenerade oss runt Garnisonsmilen, eller i alla fall en bra bit av den för en stund sen. Adjöss till kryckor och välkomnar bra kondition! Men, köldskadad är jag, åtgärdar det med en dusch och sen ska vi till LUUUULEEEÅÅÅÅ och hämta pass och sen hem till lilla Morjärv.

Yum!


den kommer, den kommer

Provade studentmössor igår, jag gillar! Jag gillar enormt! Jag panikar enormt också, har ingen aning i hela världen om hur jag ska kunna hinna fixa det här.

kirrar historia idag i alla fall, hej!

metaforiskt

Under första världskriget försökte man avla fram stridsälgar att rida på. Älgar är dock inte flockdjur och kunde därför inte förstå signalerna, så planen spolades. 

Åter till förlängd uppsats.


AzraelSitter här i min ashärliga morgonfriss, trött och jävlig och gosar med min nya bebis, Azrael. Så dundersöt är hon så jag tror mitt hjärta spricker! Fixa mitt pass om ett par minuter och sen bär det av mot Boden, skola och Feferonica. Inleder också detoxvecka (okej, inte fullt ut, alkohol blir det i helgen, fan...) och ska simma i massor denna veckan, det borde väl gå, trots foten?

Soon to be back on track!

Jävla dårhus

Träffat Ewwe och Noppa, träffa Oscar, stugfest (kanske?), sova, Boden. Underbart att lämna dårhålan lite.
Lyssnar på Casper som stortjuter över ett armnyp i styrka sjuårig flicka och lägger samtidigt på minnet att INTE skaffa barn. Någonsin. I alla fall inte de närmsta decennierna.
Annars så väldigt ogivande dag. Trettio misslyckade försök till att plugga, minst lika många misslyckade försök till att inte fejsbocka eller tevetitta. Nej, adjöss, nu ringer jag den där Peter och den där Tom och lilla Millan och beger mig ett par mil ut i ocivilisationen.
hejbarra, behöver friskluftaaahmaagaaad

krafs

Skapade ett milslångt inlägg, men blogg.se fuckar ur och vill inte styckesindela. Jag tar det som ett tecken på att det inte borde publiceras.
Bi rajt bäck. Paltkoma + plugg.

I'm on the right track, baby I was born this way

En mattelektion, tacobuffé på Opalen, trimning av Fefes svall och ett misslyckat facerapeförsök (på en affär där samtliga förnödenheter för att tillverka HB fanns att tillgå, viktigt att notera) senare kryper jag upp i Veronicas soffa och slumrar en stund. Gårkvällen var sjuk, och därför får jag känna mig sjuk idag.

ciao

anders, göran, oveHahahha helt sjukt, jag gjorde det! Fyllespel är lika med att skämma ut sig plus världens otursfågel aka Sussi, vilket innebär att man blir tvungen att under ett fyllespel knacka på hos grannen och fråga "Hej du, ursäkta, jag har slut tandkräm kan jag få låna lite av dig?" HAHAHHAHA, jag fick, bildbevis.

Hela världen är så underbar om man är korkad, tom och glad

Köttfärssås och alkoholintag i antågande, kan inte låta bli att vara taggad!

Ja, jag tog till och med precis första klunken!


jag kan inte ens gåååååååå

Bara tjillar, investera i de snyggaste jeansen som någonsin skådats om fem eller tio eller i alla fall väldans snart! Ikväll spelkväll och äppelkakevin. Gottiegott.

korv i baguetteKände hur avsaknaden av bilder gjorde sig påmind och tattade en bild av Verreverrevånk. Ser ni så jag njuter i Veronicas säng? Ser ni så bra mina brillor gör sig på alla, till och med det manliga könet? Ett mycket bra köp, tack till Dsquared!
Hundralappar, kanske till och med mer, slösades igår på kläder, smycken och smink. Edit: Hundralappar INVESTERADES i kläder smycken och smink. Tror jag gjorde mina bästa köp någonsin igår, en brun stickad tröja och en brun skinnryggsäck.
Nu mina kära, tänkte jag engagera mig i matteboken och pitabröden som ligger i Veronicas ugn.

Nämnde jag det? JAG ÄR HOS VERONICA!! WHOOPWHOOP!

Jag känner mig så androgyn

En sväng till vårdcentralen (överväger att sno en rullstol), vänta på Feferånika som har körlektion, sen off to den blåsiga hamnstaden i norr, Luleeeeååå, luuuleeeåååå! Har inte mycket på hjärtat. Såg en skräckfilm igår, jag förstod ingenting, men blev lika rädd för det. Veronicas kuddar och filt fick agera livvakt.

Ååh, vi älskar Luleå!

tygblöjor

Hemma hos Verris med henne och hennes pojke, vankas skräckfilm och kanske en tur till ett spökhus. Jo, jag lever mitt tillfälliga liv i militärstaden, och förbaskat vad det är gött! Norrlandsluften fortsätter med sin goda inverkan, och det ska den nog få fortsätta med ett ganska bra tag till.

yup!

ska vi ta taxi?

Vad är det som sker? Ingen vet, nej ingen vet. Jag vet. Fy i helsicke vad trött jag är. Foten värker. Slänger in handduken för idag och godnatt.
Nattinatti

Såssialdemåkraterna

Förbannade fothelvete, varför läker du inte? Jag vill, jag vill, jag VILL ut och röja ikväll! Det kommer inte bli något av det, kommer få sitta i en stol hela kvällen och titta på när alla andra sätter aktern i gung.
Nåja. Kvällen ska spenderas i Evelina Wennbergs dunderbra sällskap, så någon whiner ska jag inte vara. Bara att gilla läget.

Men nog skulle jag gärna kunna gå.Som förr, typ!

I can feel your power

Jag önskar att jag kunde tala om för dig hur mycket jag älskar dig, och att du skulle förstå vad jag säger! ♥

Först ramlar jag in på nåt diskotek och sen ramlar jag ut så vitt jag vet

Läste på om min trasiga fosing. Kan i värsta fall ta upp till FYRTIO fucking veckor innan den är helt läkt. Ska jag gå och halta runt i ett år eller vad är tanken? Nej vet ni vad, nu är det jag som hämtar mina kryckor, skuttar iväg till soffan och lägger mig med foten i högläge med stycke fruset kött på foten. Fanskapet SKA läkas, och det NU!


All we had is gone now

Nästan så jag överväger att gå och kära ner mig och sen se till att bli dumpad bara för att kunna relatera till detta!


where the sweet lady princess jumps around and around

Oxfilé tillagad på muurikkan, serverad med potatisgratäng, grönsaker och kantarellsås samt ett vinglas eller två. Känns att jag är hemma, nudlarna kan ta sig någonstans!

Jag kommer rulla tillbaka till Göteborg.


Klantarsle

Detta är ett skämt, det måste det vara. Har hunnit vara hemma ungefär 20 timmar, taggat för att gå ut på hotellet imorgon för första gången och så går jag och bryter foten det första jag gör.  Eller brutit, med tanke på att foten är mer svullen än en knallköt tonårskilles privata delar, och ungefär lika rörlig som ett järnspett så är nog risken för trasiga ben rätt överhängande. Beger mig till farbror doktorn för att ta reda på om det verkligen är så om en liten stund.

FAAAN vad ont det gör!

Di små barna


Den norrländska luften måste vara så fruktansvärt mycket bättre än den göteborgska, för i samma ögonblick som jag klev av planet kunde jag andas igen. Andas hemma, insuper familj och rakt-på-sak-vänner samt plockar kraft. Det blir bra nu.

Impossible, impossibleSlänger på mig halsduken och beger mig norrut! Det är mycket jag kommer sakna här nere, men jag vet exakt hur nödvändig hemresan är. Insupa norrländsk styrka (och insupa annat också, men det behöver vi inte tala om) och bara vara med världens bästa!

nightyy

Bye bye Hollywood hills

Packat, pluggat, käkat, bokar biljett och efter dansen drar jag hem! Grattis förresten till alla ex-IB3or som lyckades ta sig igenom skiten och har sin Diploma Ceremony ikväll, dunderbra är ni!

'
En till bild från min och Johannas photosession!


mentholciggJag och Johanna har spenderat massa kvalitetstid tillsammans på sista tiden, hunnit med en photosession, tre kladdkakor, hemkörd pizza, cirka 10 hyrda filmer och busigheter. Nuförtiden är vi båda singlar, jag njuter av det, Johanna vänjer sig. Men det är ju ingen tvekan om att vi har haft superkul och mysigt, och jag kommer sakna henne enorma mängder när jag åker hem. Men en poledancinglektion ska vi fortfarande spendera i varandras sällskap innan jag beger mig.

Nu ska jag dock spendera kvalitetstid med Dr House!


du slåss som en hamsterLeker lite med Johanna och Jimmy. Fy alltså att Jimmy tänker lämna oss, usch! Annars så tack gode gud för att jag har min lilla familj här i Anneberg, vet inte vad jag hade gjort annars.

Puss på er!

elektropop with love from Rrrrrrruuussia

Skönaste duden på ett bra jädra tag, tur vi såg Idol igår, det må jag då säga!no strings attached

Det är ju nästan så man börjar fundera på om en unge växer i min mage, mår så fruktansvärt illa! Men illamåendet ignorerar jag och klämmer i mig kladdkaka med Johanna och Johanna. Räknar samtidigt ned timmarna tills jag tillfälligt flyttar hem till mina olika boenden i norr. För att inte missa alltför mycket av skolan, så mestadels till den galnaste, roligaste och sjukaste människan jag vet, en helt hysteriskt kul människa från Överkalix. Veronica Nylund heter hon, och fyyyyyyyyy så mycket galenskaper och jäkulskap vi ska hitta på!

TAGGA!


hairmodel

I vinter ska jag vara hårmodell, jag må ju påpeka att jag redan nu är fasligt nervös, jag är så petig med mitt hår. DAYMN!


Nämnde jag att jag inte har någon aning om hur det kommer se ut, eller vad som ska göras med håret?

två bröder skojar till detThe awkward moment när min inser att man inte har gjort något på hela dagen, och inte kommer få gjort något och så är man på så dåligt humör så man klickar in på skrattande fåglar och sitter och asgarvar högt för sig själv.


tårar i himlen

Entrade ytterdörren för ett par minuter sen. Avskedsfestligheter för Martin har det varit i Tofta, och hemresan tog endast två och en halv timme. Nu sitter jag och knaprar i mig pistagenötter. Har ingen aning om hur dom hamnade i min låda, vet bara att det inte är jag som har köpt dom. Ärligt, jag ger inte ett skit, dom är fasligt goda. Apropå fasligheter, så en fasligt hemsk och sorgligt sann tanke slog mig precis.

Det kommer aldrig bli som det var igen.


whoop! Nooop.

Vaken, check! Bakfull (nå djävulskt), check! Lämna igen filmer, packa väskan och bege mig hemåt mot Norrlandet, soon-to-be-check. Hur fasiken ska jag orka dra tummen ur där bak och bara få det gjort? Nämnde jag det igår? Drar hem till Norrbotten på obestämd tid nu. Sen vette tusan vad som sker, men det löser sig.

Det fixar sig alltid.

I know I know I know I want you

Åååh herregud en sån galen kväll. Tack Martin för att du såg till att jag kom hem, tack alla andra somn gjorde den underbar. Köttbullar ska jag förtära nu, godnatt!

it's the final countdown

Åker in till min favoritstad och tar en öl med min favoritpojke som också är min bästa killkompis från Norrland. Puss på det!

It's Friday, Friday

Ärligt talat så har detta nog varit den värsta helvetesveckan i mitt liv. Tacksamt nog börjar den närma sig sitt slut, och efter en dag smäckad med stress, press och tårar vankades det utgång, tills jag insåg att jag var för liten för att komma in på den krogen mina buddies skulle röja på, därför återfinns jag i min säng, plinkande på gitarren och äter karra framför tvn ikväll. Kan inte klaga på det dock! Vill dessutom tacka Ruth för att hon är världens bästa lärare, om ni tror att ni har träffat en dunderunderbar lärare så kan jag säga att det har ni inte, inte i jämförelse med Ruth!

Kaaaooozzzzz


andnöd

Sitter här och irriterar mig på allt och alla och längtar bara hem efter rakt-på-sak-och-inget-jädra-dubbeltydigt-jidder-norrbotten! En influensa har jag drabbats av och kanske är den tillräckligt stark för att jag ska få skickas hem!
RSS 2.0