herregud

Sitter och mår helt fruktansvärt illa av för lite sömn samtidigt som jag örfilar hela världen. Speciellt Sverige och alla dessa moralkärringar som är så antirasistiska så det blir lite utav rasistiskt. Av någon anledning såg jag på ettan igår, ohja, jag skäms nästan för att ha sett på en sådan pensionärskanal. Hursom, inslaget handlade om någon dude som hade skrivit en krönika om kinesen på Kinapuffspåsen, och hur alla hade blivit helt hysteriska och börjat yra runt som äggsjuka höns och vråla hur fel det är. Där skreks "rasistisk stereotyp" och "avskaffa". 

Svara då helt ärligt på detta:
Ser det inte ut som en kines? 

Om man skulle peka på bilden och fråga minsta femåring vart hon tror människan kommer ifrån så skulle svaret garanterat bli "Kina". Skulle samma femåring peka på, ja till exempel, en neger och säga "Titta mamma, han kommer från Afrika!" så skulle modern med ALL garanti skamset hysschja ungen. Skulle ungen sen säga "Men han är ju kolsvart!", ja då skulle modern med rödflammiga kinder sjunka genom jorden och tillrättavisa med "Så där säger man inte!".
Men ungen har ju rätt! Kineser har sneda ögon, afrikaner är mörkhyade och araber har stora näsor. Själv sitter jag här med potatisnäsa, brunögd och brunhårig och skulle inte tacka nej till lite rasbiologi på schemat bara för att få veta mer om mitt ursprung. När, kan man fråga sig, ska dessa moralkärringar sluta nöta på om att det är rasistiskt att göra skillnad på folk? Det är ju för i helsicke skillnad, vi ser ju olika ut! Varför ens försöka förneka det varenda småbarn kan se? Hålla på och tjata om det sådär, som om det vore något att skämmas för! Nej vet ni vad, vi ser alla olika ut, och det är något att vara stolt över, inte förneka! Skulle ett land vid namn Sussiania existera och man skulle göra en godispåse med en brunögd filur med potatisnäsa så skulle jag då vara fucking stolt.

Sluta förneka skillnader som är helt uppenbara.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0