polejam

Ville bara notera hur mycket jag saknar Veronica. Ett klantarsle och downsbarn, det är vad hon är, och jag saknar sällskapet av det. Minns för en dryg vecka sen då hon tappade sin telefon i backen och det störtregnade ute. Jag började asgarva. Pressar fram "Din jävla klant tog du precis sönder en telefon till?". Sekunden därpå tappar jag min egen telefon i vattnet på backen. Hennes tur att garva. Karma. Men att det kan vara så roligt så jag till och med garvar när jag tror att jag tagit sönder min telefon, det kan det bara vara i Feferonicas sällskap.

Ville också meddela att den sista kladdkakan är uppäten. Sista danslektionen är också avslutad, sorgliga värld, men har ni tur kanske jag till och med bjuder på bilder och en film imorgon. Vänta er dock inget fagert eller graciöst, jag må påpeka att jag har provat på det sammanlagt 6 gånger, så vackert är det inte. Kommer sakna alla i dansgruppen, och våran dunderbra poleinstruktör Therese. Hemskt vad mycket saknad här var idag! Skärpning! Poledudesen kommer jag ju träffa hemma hos Josse på vinkväll snart.

Natti fisungar!

Kommentarer
Postat av: verra

HAHAHAHAHA OM TIBOR BAKLÄNGES!!

och ja, sminket gick sönder och det var hemskt....

Saknar dig också, otroliga mängder :( farmen har öppet på Halloween och vi ska dit och vi ska röja arslet av oss och vi ska vara med varann och vi ska vara SUSSIVERA-galna. Puss <3

2011-09-29 @ 17:53:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0