Jidder

Oj shit är klockan tre redan? Vad hände under en massa vrid-och-vänd-gnäll-gny-timmar?
Soffan här på övervåningen är himla fin och comfy. Johanna sitter ute och pratar i telefon, och jag lyssnar på dumskallarna på nedervåningen. Nu var jag orättvis. Jag känner bara tre av dem, så kan inte uttala mig om dumma skallar.

Jag har planer. Jag ska antagligen klippa av mig håret efter helgen. Antagligen. Sen ska jag sätta hårförlängning till sommaren. Över julen tänker jag åka till tajjlandet. Tajjlandet låter nästan som Tightlandet. Vilket är lite tjuvroligt eftersom att alla är så små där. Åh gud så ofyndigt fyndig man kan vara. Jag ska åka till Afrika någon gång också. Bara en eller två månader dock. Sen ska jag jobba på en farm i Australien och åka till USA med Oscarius.
Massa språk ska jag lära mig. Jag gillar språk och har lätt att lära mig (notera: INTE när jag har struntat i lektionerna i ett halvår och ska försöka läsa in tre steg spanska på en dag). Latin hade vart ballt. Ego sum coolus ochus melankolus.

Johanna pratar med någon som vill bli journalist. Det vill jag också. Jag vill åka runt i ett sketet flygplan som är skrangligt (är skrangligt ett ord jag precis hittade på?), trångt för benen ska det vara, jag ska svettas och halsa Evian och sen kliva av i Afghanistan och åka Jeep i en dräpande solvarm öken med Al-Qaida infiltratörer. Därpå ska jag åka till Kina för att snoka i kommunisternas skumraskaffärer, följt av en snabbtripp till Ryssland för ett reportage om det ökande Vodkabeståndet i högre maktinnehavares kroppar. Som den flackare jag är (flackare är definitivt ett ord jag har hittat på själv) känns detta som en livsstil som passar mig alldeles utmärkt.

Åh, nu kom jag ju av mig! Vad var det jag började blogga om? Meningslöst jidder som blev mer meningslöst och mer jiddrigt (ett tredje hittepåord) för varje bokstav som pressades in. Tidsfördriv, I suppose. Onödigt sådant. Såattäää... Slänger in en handduk och... Sover? Försöker sova. Godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0