Alla vill till himlen men få vill ju dö

Något har skett med min bloggapp så jag inte kan ladda upp inlägg. Ska försöka åtgärda detta pråbläm snarast, så tills vidare får ni leva med min urkassa uppdatering. Nu ska här alkoholförtäras med Grisen, Mat-thias och Mårten. Vill ni följa mina äventyr får ni adda på Instagram, sussiegunnari. Ska blogga snart, händer så galet mycket fina saker just nu så jag lovar er en megauppdatering snart! Kyssar loves!

Inga konstigheter

Detta kommer bli en helvetesdag.


Jae for helvede, det er saemme jaekke!

Galet mysig fredag! Sprang på stan med Sandra större delen av dagen, och sen på kvällen åkte jag in till Cassandra för lite födelsedagsfirande på tre. Drack vin och tittade på fotboll till en början, och sen bar det av till allas vårat älskade Queens. Var inte-okej-någon-jävla-stans-länge sedan jag var där sist, så det var galet härligt! Sedan trallade vi iväg till Charlies Änglar. Vi hade en plan att testa en hel massa nya ställen, men av någon anledning fastnade vi där! HAHAHA åh, apropå ingenting, minns i vintras när jag och Cassandra hade en period då vi hade som standard att uppleva tre olika sorters utekvällar på en kväll. Ni vet, från pubmys till hemmafest till krogröj! Och av någon anledning lyckades vi väldigt ofta hamna på någon bandspelning på skumma små klubbar! Så fina tider verkligen!

Förövrigt så kände jag mig fruktansvärt vuxen i min outfit! Glasögon (due to förkylningen, linserna funkar inte bara), jeans, det skjortliknande fladdret, klockan och den lille klacken!

Och en mycket trevlig kväll kan jag ju tillägga! Och så himla fint moment när vi sprang på Martin på pendeln hem! Han har ju hittat hem från Tacoland!


Mellanslag

Gårkvällens Lill-lördag spenderades först på Harrys i Kungsbacka med en strawberry daiquiri i handen och himla gott sällskap. Sen bar det vidare till Prinsen, karaokebar. Låter bilderna tala för sig själva!

Nepp, nu ska jag till havet med några gamla och nya favoriter!


deep shit yao

Jag älskar när man ser en film eller läser en bok eller bara upplever något som får en att stanna upp för ett ögonblick och inse något om sig själv. Såg Simon och ekarna alldeles nyss (stillsam men fin film, men man måste nog nästan ha läst boken för att uppskatta filmen). I alla fall så gav en replik mig ett sådant ögonblick.

"Det är vad konsten handlar om. Den låter oss komma in till en inre värld. Till känslor som inte kan beskrivas i ord." - Ruben Lentov

"Men ord är ju också konst!" tänkte jag då, och syftade på kreativt skrivande. Eller läsning. Sådant skrivande som jag finner hemskt roande. Och när jag insåg att jag finner sådant skrivande roande insåg jag också att det säger en hel del om mig som person. När jag skriver så försöker jag förklara en känsla. Försöker förklara det som inte kan förklaras, eller "beskrivas i ord". Och för att förklara något måste man förstå det. Så jag försöker hela tiden förstå det man inte kan förstå för att kunna förklara det som inte kan förklaras. Jag vet inte varför jag gör så, kanske vore det ibland bäst att bara låta saker vara som de är, oförklarade och outgrundliga. Men jag antar att jag är för nyfiken. För nyfiken på hur världen och alla människorna fungerar. Så jag måste veta.

Herreminje, här går vi djupt! Feberyrar säkert fortfarande. Kan temperaturen sjunka någon gång kanske? Gör ett försök att bota mig med glass och mer film! Adjöss!

Like toy soldiers

Alltså jag är så hemskt dålig på att ge er de utlovade bildbomberna nuförtiden. Snart kommer i alla fall resten av studenten samt den ocensurerade delen av balen. Och kan meddela er om att jag i helgen har sysslat med att drälla runt i Mariestad, lära Stockholmare hur man blir mer spontan och impulsiv (fint att man kan tillföra med några viktiga livslektioner) samt, som ni kan se på bilden, hänga med... Milhouse?!


STUDENTEN

Vi smygdrack öl på toan och sen åkte vi flak! Maxat!


Ett helt meningslöst inlägg.


True shit bro


STUDENTEN

Sen så var det ju lunch såklart!


Studenteen

Oj, glömde ju klistra in bilderna, här kommer champagnefrullen och konserten!


Studenten

Började dagen med champagnefrukost hos Annie, sedan var det konsert i teatern!


FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!!!

IDAG TAR JAG STUDENTEN!!!


Just because I don't talk to you anymore, that doesn't mean that I don't miss you


I might take you home with me

Det här är helt sjukt, men vi liftade med en helt jävla ok upplockare vid namn Robert. Nu sover vi på ett gym i Oslo, Tinas jobb närmare bestämt. VAD HÄNDE?! Bloggar mer om det när vi kommer till Sverige imorgon, är så jäääävlaaa trött nu! Natti shöningar!


Girlsyocrazyyocrazy

Jag och Johanna var uttråkade, bakis och äventyrssugna. Så vi kom på en idé och nu håller vi på att genomföra den.


Partykräjsy

Ni vet det där ögonblicket då man vaknar, hela världen bara snurrar och man tänker: Var fan är jag? Varför minns jag inget av gårdagen? Varför ligger jag på golvet och sover? Fullt påklädd? På en luftmadrass som inte ens är uppblåst? Vem är människan bredvid mig? VAR FAN ÄR JOHANNA?!

Det var jag för ett par timmar sen.


On the road again

Ville bara dela med mig av ett tips till alla som är trötta på sina äventyrslösa och alldagliga liv. Känner du tristessen ta överhanden? Känns det som att det mest spännande som sker i ditt liv är när grannarna bråkar? Men du har inte råd att göra alla de där spännande sakerna du önskar? Lösningen är pissenkel. Allt du behöver är dig själv och din tumme. Jag pratar såklart om att lifta!

Att lifta innebär alltid en risk, men kanske är det just den risken som lockar och gör det hela så mycket mer spännande. Man vet aldrig vad det är för sorts människa man hamnar med.

Det kan vara en senil gubbe som glömmer när du ska av så du får panik och tror att han tänker kidnappa dig. Att han dessutom hör megadåligt och inte hör när du skriker "HALLÅ, jag ska av nu!!" ökar adrenalinkicken enormt (har hänt).

Det kan vara den roligaste killen på jorden som berättar historier om sin manodepressiva morfar som får dig att nästan kissa ner dig i asgarven (har också hänt).

Det kan vara den äckligaste gubben på jorden som måste ha fått förkrympta hjärnceller orsakat av alldeles för många timmar framför porrfilm på datorn. Eller han kanske bara har kromosomfel. Att han kallar dig för "smågodiset" känns inte sådär himla kul, eller när han snokar rätt på dig på Facebook, stalkar dig och lägger ut porrfilmer tills han blir avstängd från sidan. (Ja, har sorgligt nog hänt).

Det kan vara din nästa pojkvän (tro det eller ej, men det har också hänt).

Det kan vara din mördare (hoppas jag aldrig händer).

Så ja, det innebär en risk, men det är helt fruktansvärt spännande, roligt och den lite halvuppkäftiga frihetskänslan är oslagbar. Man känner sig absolut mycket mer levande och galen än i vanliga fall, så jag kan bara rekommendera alla att prova någon gång!


Söstra mi

Än en gång känner jag bara att jag inte vet vad det skulle bli av mig om jag inte hade dig Johanna! Tack min egen ängel för att du finns!


Broder broder syster syster allrakäraste lillasyster

Fy. I. Hela. Helvete. Kära gode Gud, du vet verkligen hur man gör det så svårt för någon så man vill vända sig ut och in och överlämna sitt hjärta till första bästa hatobjekt.

Jag hatar dig, jag hatar dig, jag hatar dig. Jag kommer sakna dig.


Jag bygger, bygger upp och du drar mig, drar mig ner

Blööööh, kan man ha tråkigare än jag har nu? Nej, jag tvivlar på det! Ligger här och väntar på att Johanna ska ha dejtat färdigt sin turk så jag kan pallra mig in till stan och bli mysfull idag också. Lalala, kan ju sjunga högljutt på en liten trudelutt, är ju ändå ensam hemma! Eller kanske laga mig lite mat? Hm... Det hade varit något.

Hoppas övriga Sverige har en roligare fredagskväll, era jäkla fylltrattar!


Höhö

Är de små tar man två, är de spe tar man tre!


RSS 2.0