Jae for helvede, det er saemme jaekke!

Galet mysig fredag! Sprang på stan med Sandra större delen av dagen, och sen på kvällen åkte jag in till Cassandra för lite födelsedagsfirande på tre. Drack vin och tittade på fotboll till en början, och sen bar det av till allas vårat älskade Queens. Var inte-okej-någon-jävla-stans-länge sedan jag var där sist, så det var galet härligt! Sedan trallade vi iväg till Charlies Änglar. Vi hade en plan att testa en hel massa nya ställen, men av någon anledning fastnade vi där! HAHAHA åh, apropå ingenting, minns i vintras när jag och Cassandra hade en period då vi hade som standard att uppleva tre olika sorters utekvällar på en kväll. Ni vet, från pubmys till hemmafest till krogröj! Och av någon anledning lyckades vi väldigt ofta hamna på någon bandspelning på skumma små klubbar! Så fina tider verkligen!

Förövrigt så kände jag mig fruktansvärt vuxen i min outfit! Glasögon (due to förkylningen, linserna funkar inte bara), jeans, det skjortliknande fladdret, klockan och den lille klacken!

Och en mycket trevlig kväll kan jag ju tillägga! Och så himla fint moment när vi sprang på Martin på pendeln hem! Han har ju hittat hem från Tacoland!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0