On the road again

Ville bara dela med mig av ett tips till alla som är trötta på sina äventyrslösa och alldagliga liv. Känner du tristessen ta överhanden? Känns det som att det mest spännande som sker i ditt liv är när grannarna bråkar? Men du har inte råd att göra alla de där spännande sakerna du önskar? Lösningen är pissenkel. Allt du behöver är dig själv och din tumme. Jag pratar såklart om att lifta!

Att lifta innebär alltid en risk, men kanske är det just den risken som lockar och gör det hela så mycket mer spännande. Man vet aldrig vad det är för sorts människa man hamnar med.

Det kan vara en senil gubbe som glömmer när du ska av så du får panik och tror att han tänker kidnappa dig. Att han dessutom hör megadåligt och inte hör när du skriker "HALLÅ, jag ska av nu!!" ökar adrenalinkicken enormt (har hänt).

Det kan vara den roligaste killen på jorden som berättar historier om sin manodepressiva morfar som får dig att nästan kissa ner dig i asgarven (har också hänt).

Det kan vara den äckligaste gubben på jorden som måste ha fått förkrympta hjärnceller orsakat av alldeles för många timmar framför porrfilm på datorn. Eller han kanske bara har kromosomfel. Att han kallar dig för "smågodiset" känns inte sådär himla kul, eller när han snokar rätt på dig på Facebook, stalkar dig och lägger ut porrfilmer tills han blir avstängd från sidan. (Ja, har sorgligt nog hänt).

Det kan vara din nästa pojkvän (tro det eller ej, men det har också hänt).

Det kan vara din mördare (hoppas jag aldrig händer).

Så ja, det innebär en risk, men det är helt fruktansvärt spännande, roligt och den lite halvuppkäftiga frihetskänslan är oslagbar. Man känner sig absolut mycket mer levande och galen än i vanliga fall, så jag kan bara rekommendera alla att prova någon gång!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0