In Sweden we call it ägd!


Say whaaaaat?!

Hej busigt sommarhår! Godmorgon världen! Nu ska Sussie ta en powerwalk till Hede. Gissa vad hon ska göra där? HÄMTA UT SIN JÄDRA STUDENTMÖSSA! WAAAAH!!


When the sun shines we'll shine together, told you I'll be here forever

Ja visstja, hade en mer-än-helt-ok bakisdag i söndags med Timpan. Åh, det tar emot att erkänna detta, men jag har ju saknat den otrevlige varelsen! Kvällens höjdpunkt var när vi klättrade upp i ett träd, njöt av ett par 3,5or och psykfallet börjar hälla öl på mina ben. Jag smäller bort hans hand, och han tappar balansen och ramlar från trädet. HAHA, garvar vid minnet av bilden, han sprattlar och skriker som en efterbliven bläckfiskunge och runt honom slår ölen i backen och det fräser och sprutar från burkarna! Jag må ju påpeka att det var tillräckligt högt för att vi skulle gruva oss för hur vi skulle ta oss ner därifrån också. Tyvärr sliter puckot tag i mig på vägen ner så jag tappar balansen och drattar i backen ett par sekunder senare, och sedan ligger vi där, Timsan ojar sig över ryggen och jag asgarvar och varenda människa som har sett spektaklet garvar som mig!

I övrigt så var det en hemskt trevlig afton. Verkligen. :)


Tonight, tonight

Alltså studentveckor, det blir knappast bättre! Dagens: tattat lift med lastbil till Mariestaden, roadtrippat med Johanna och ett himla härligt killgäng, haft parmiddag med Johanna, Fille och Danne, kvällsbadat lite med de sistnämnda och nu sitter jag och Johannisen med ett nytt killgäng på Johannas farsas kontor, röker vattenpipa och dricker bärs. Är inte jag livsnjutare så vet jag inte vad!


Who knows what tomorrow brings?

Så trött, så bakis, så taggad på äventyr. Mmm, tatta en cykel, äta en glass i Slottsskogen, dricka vin på Kviin. Bergsklättra? Ja varför inte? Eller bli mysfull i värmen? Nattbada förihelsicke! Livet kan allt vara bra underbart kära läsare, glöm aldrig bort det!

Garvar förresten åt bilden. Det där är jag när jag låg och sov imorse. Jag och Johanna vaknade på golvet på hennes pappas gamla kontor... Då vet man att det spårade! Behöver jag ens kommentera mitt brutala skallebank?


I've got a hangover

Ehm... Ja, behöver jag ens kommentera något med tanke på föregående blogginlägg? Nej, jag har ingen jävla aning om vad jag tänkte eller vad som hände, men kul är jag nästan säker på att jag hade, finns ju så himla trevliga människor här i Mariestad!

Tycker dock det är på sin plats att be om ursäkt om jag har varit odräglig/aspaKad/full och jobbig i telefon och på sms! Förlåt kompisar, älskar er och ni gör mina dagar! Ett megatack till Chefen från Töreboda som löste bärsen också! Du är ju för go!

Nepp, ner i vattnet och skölja bort bakfyllan!


Sverige vann

I svenskans språk borde man addera ordet dåligare! Sämre, vad är det för hittepå?! Nej, enkel jävla språklogikx, dåligare borde det heta! Jäkla akademiker som ska bestämma allt, kan inte en enkel åsiktshavande ålderdomshemsknegande studentsussie få avgöra något?!?!!?'mo


EUPHORIA

Ölflaket under handen, anlänt till Töreboda och ikväll röjer vi i Mariestad! Så taggad på livet, och speciellt i detta underbara sommarväder! Ett speciellt tack till världens underbaraste Johanna som gör hela mitt liv så galet värt!


Here comes the sun

Fann ett presentkort som gav mig ett linne och ett par shorts som jag föredrar att kalla för trosor med tanke på deras längd. Dessa kläder är vad jag ska ha på morgondagens födelsedagskalas också, känns helt underbart att för det första ha valt kläder och för det andra att faktiskt kunna gå ut i denna somriga outfit!


Så nais

Michael Jackson har återvänt från de döda och försörjer sig numera med att dansa på gatan i Göteborg. Äckligt bra dansare, det måste jag säga! Lyckades galet bra med kläderna också, verkligen likt! Ytterligare en anledning till att älska goa gamla Göteborg!


Kräjsy

Vad jag gör i dessa dagar? Umgängas med två sär! Två galna sär måste dock tilläggas. Igår var vi så fruktansvärt nära att hoppa på ett godståg bara för att se vart vi skulle hamna. Med handen på vagnen ångrade vi oss dock när vi insåg att vi antagligen skulle svepas iväg av lufttrycket inne i diverse tunnlar, och tanken på att spendera studenten tre meter under jord i en träkista låter ju inte särskilt lockande. Ändå, galet att vi var så nära. Undrar redan vad vi kommer ta oss an idag!

Nej, nu ska jag bege mig in till skolan och lämna igen 35 ib-böcker. Känns som att golvet kommer skymta fram äntligen! UN-DER-BART!


UNDER-JÄVLA-BART

Idag har jag inte gjort mycket mer än att ligga på en blomstrande sommaräng, lapa sol, bada och äta glass på hela dagen! Men det förtjänade både jag och Johanna! Nu sitter jag återigen här i en park i favvostaden med Sara, kollar ut över vattnet, spårvagnarna och de gamla husen och lyssnar på en dreadlocksförsedd livsnjutare som ligger jämte och spelar ukulele. Jorå, sämre kan man ha det!


Nu gör vi nån jävla spontanskit

Ja, vi vet banne mig inte vad för spontanskit, men nu är vi klara med alla måsten och diverse jobbiga bestyr, så låt oss se vad Mariestad har att erbjuda en sådan underbar sommarljummen afton!

Okej, äventyret har börjat. Sprang på ett par mysko tyskar som letade bärs. Får se vart det här slutar. Men livet spritter i hela kroppen, det må jag ju erkänna!


Girls just wanna have fun

Hittade ett gäng mediakillar! Så galet fin bal verkligen, hade inte kunnat ha roligare!


Prom

Hej! Jag har världens bästa bal! Var bara det jag ville meddela här inifrån toaletten! Kyss!


Fancy med cola

Då vare bal då. Nu kör vi, fullt ös!!!


Sol i ögat

Band mig en krans i väntan på världens bästa frisör/stylist! Ååh så underbart väder så jag behöver inte ens en bal, idag känns hela mitt liv som en bal på slottet!


Prom

WAAAAAH!!! IDAG HAR JAG BALEN!!! Det här är ju helt sinnessjukt, började tvivla på att den här dagen skulle komma, dagen då jag ska vara uppklädd upp över öronen, den enda dagen man har anledning att se ut som en prinsessa och det inte ens är maskerad! Ååh herre så taggad jag är! Uppdaterar mer sen, nu ska jag hoppa in i duschen och åka in till Kungsbacka!

Tjingeling!


Du tappade en gran

Jahaja, om ganska exakt en timme sätter jag mig på tåget tillbaka till mitt blomstrande sommarland. Vankas bal på måndag (NERVÖS, fucking wienervals liksom...) och studentveckor och tjosan. En sväng till Mariestad också till helgen, och sen ett par galenskaper som kanske tar mig och Johanna till Frankrike. Eller Danmark. Eller vartsomhelst really. Vi får väl se.

HAHAHA, ååh asgarvar just nu åt Sara som har låst in nycklarna i tvättstugan, så hon står och tar sig inte in i lägenheten, det jävla tardet!

Nepp, det var inget vettigt jag hade på hjärtat. Nu ska jag börja bege mig. Tåget avgår ju snart!

Särlek

Först nu när jag har kunnat vara med dig varje dag, utan något eller någon som kommer i vägen, inser jag hur mycket jag har saknat dig. Jag hade inte kunnat vara mer glad för att du ska ner till Göteborg och vara med mig (för du ska väl fortfarande det?!). Jag älskar dig söstra mi, även fast du är efterbliven och jag hade glömt hur kul vi alltid har det när vi får varandra att glömma bort alla världens bekymmer!


Det är dags för fredagsmys

Mycket trevlig afton i sällskap av Sara, Sandra och en stockholmstjomme vid namn Tom! Avrundar kvällen med cheeseburgare på Max och än en gång nattligt bad bland isflak. Hoppas alla där ute i etern också hade ett riktigt härligt fredagsmys!


Äckligt!

Åååh snälla Susanne sluta smaska när du äter :0 mig få panik ;O utöver det så puss på dig bajsflickan för den som undrar så sitter hon och skiter i minst en halvtimme varje gång 0.o men jag elskar dig förde :* Ååh i morgon åker du hem men vi träffas ju på typ 2 dagar igen för då gibbar jag ner till Götet och blir där i 3 veckor drygt och då jeflar ska vi leva djävul och du och Johanna ska leva på min goda mat :3 hehe.. Men nu ska vi fortsätta och se på Madicken puss puss älskar dig// din besta syster Snaraa :]


Yes, I did have to cut you off

Jävla låt, sluta vara så fin och ärligt rak på sak, beroendeframkallande och sluta ge mig ångest!
Ohja.


Sportnytt

Okej, så igår då.

Igår hade jag feber hela dagen. Efter ett samtal med min allrakäraste vän Ewwe blev jag dock helt hutlöst sugen på alkoholförtäring, men har det aningen tight på pengafronten efter den där mobilräkningen, så blev kvar i Luleå. Men. Räddaren i nöden hette Mattias, för han och hans vänner skulle kröka i Luleyo, vilket jag givetvis hakade på så fort jag hörde talas om det (dalk). Försåg mig själv med finjävla whiskey, hoppade in en bil med de tre musketörerna Matte, Nisse och Renno och vi begav oss till Varvet. Ett galet lägenhetskrök senare trillade vi in på Olivers, röjde som attan där (måste samtidigt få påpeka hur hemskt trevliga alla jag träffade där var) och efter det vankades nattbad och filmtittande.

Galet trevlig kväll, det får vi allt göra om snart grabbar! :)

Bjuder även på en fager (?!) bild på mig och Matte!


Gracie films

Bakis som attan, men så hittar man bullar i frysen, oboy i skafferiet, Simpsons går på tvn och jag har krupit upp i soffan under en varm och go filt. Och har för första gången sen jag minns inte ens när ingen bakisångest överhuvudtaget! Det finns en gud ändå!


Så mycket vi vill

Badar man i Norrland när snön ligger kvar... Då äre fan spårat! Men i sällis av Matte och Robin gjorde jag det!


Nossa, nossa

Luleå levererar!


ketchup och kaka

Bakar chokladtårta med två shettisar! Himla kul, himla myspys! Ja di små barna, aldrig en lugn stund i deras sällis! Annars har dagen bestått av tråkiga vuxenbestyr, hängt på Arbetsförmedlingen och tränat. Nåja. Det med Arbetsförmedlingen leder kanske till ett galet äventyr i slutändan. Vi får väl seeeee!

ai se eu te pego

Åh herreminje så det spritter i benen! Nu har jag puckade planer på gång! Måste ringa Johanna och fråga om hon är på dessa galenskaper!

Hur kan det vara så fruktansvärt kul att ta risker?

Varmt välkomna till hjärndöd serie nummer 1

Hö... Hö... Hö.... Hahahahaha, den var faktiskt rätt kul!


Mors lilla lathund sa

Så uttråkad.


99 saker du kanske inte visste om mig.

1. Fullständigt namn? Susanne Jenny Josefsson Gunnari (Ni hade inte kunnat komma på något längre eller mer likt en 56-årig syslöjdslärare när ni ändå var i farten?)
2. Exakt ålder? 19, hej åldersnoja.
3. Vart bor du? Åh gud, det är en komplicerad fråga. Står skriven i Kukasjärvi, har ett rum i ett kollektiv utanför Göteborg, sover just nu på en uppblåsbar madrass i Luleå, men har ett helt rum hos min käre vän Oscar i Morjärv. Göteborg antar jag, när jag inte luffar runt.
4. Bor tillsammans med?  Johanna, Stefan, Linda, Annie (+pappa, Viktoria, Isak och ägarna till diverse soffor i Norrbotten.)
5. Husdjur?  Hade gärna haft en liten vovve. Eller en katt. Eller nej, fan en papegoja hade vart ballt! Men då blir man ju så jävla låst!
6. Färg på ditt hus? Vilket av dem?
7. När är du född? 25 April 1993
8. Klass? IB3
9. Vilket år tar du studenten? 2012
10. Något jobb? Jaa, jag har ju, menäää. Velar ju lite fram och tillbaka.  
11. När ska du sova ikväll?  När jag blir trött :)
13. Duschat idag? Nejis, ska ut och hurta först!
14. Kramat någon idag? Kan ha kramat Isak i min yrvakenhet.
15. Pussat någon idag? Mycket möjligt.
16. Vad har du ätit? Macka och oboy. Namnam!
17. Dagens klädsel? Mjukiskläder tillsvidare.
18. Dagens smink? Au naturel
19. Dagens sötnos? Johanna, inga konstigheter! Hon är ju för bedårande när hon ringer på morgonkvisten och är så överexhalterad och ber mig komma hem! :3
20. Dagens roligaste? Ganska kul att jag drömde att jag dejtade en pojke av det inte så fagra slaget. Kan tyvärr inte namnge här ifall någon av hans vänner (eller han själv?!) läser detta.
21. Har du många vänner?  Definiera många. Tillräckligt, men frågan jag så ofta ställer mig är VARFÖR i hela helsefyr de måste vara så utspridda i Sverige/Norden/världen?! Kan inte alla vara på samma ställe (där jag är) på samma gång?
22. Hur många har du kysst?  Mycket intressant fråga. Önskar jag kunde svara på den!
23. Vem kramade du senast? Isak tror jag.
24. Hur många har du haft sex med? HEMLIS!
25. Hur många har varit otrogna med dig?  En, och jag hoppas det bara var han!
27. Har du pojk-/flickvän? Nej, vilket kanske är lika bra med tanke på mina storslagna se-hela-världen-vara-med-om-ALLT-planer.  
28. Vem pratade du med i telefon senast? Johanna.
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Albin: JIHA!!! AC/DC håller på att skriva nytt:D

FAVORIT:
31. Film? The Shawshank Redemption. Idag i alla fall.
32. Låt?  Åh vad svårt! Somebody that I used to know - Gotye ft Kimbra just nu i alla fall. Även fast jag får ångest av den.
33. Mat? Grillat, alla gånger! Med massa vitlök!
34. Dryck? Strawberry Daiquiri, LÄTT!
37. Stad? Har tragiskt nog inte besökt så många som jag skulle önska. Men hittills måste jag nog säga London. Eller Oxford.
38. Land? Samma situation som ovanstående, men det får bli England här också då.
39. Ämne i skolan? Svenska eller engelska.
40. År? Något år när man var en bekymmerslös liten knatte och sprang runt naken på en gräsmatta med ett knippe maskrosor i handen och jagade en fjäril.
 
SENASTE:
41. Personen du tänkte på? Pass. Så kanske jag slutar tänka.
42. Personen du kysste? Passar den också eftersom att den frågan var anledningen till att jag började tänka.
43. Gången du spydde? Sist jag var i Övertorneå, haha... Awk.
44. Gången du grät? Här i dagarna.  
45. Pizzan du åt? Igår, bakispizza ftw!
46. Gången du var i göteborg? Fem dagar sen ungefär.
47. Gången du var i stockholm? Sist jag var där för att jag skulle vara där och inte bara som en timmes väntan på det tåg eller flyg som ska ta mig någon annanstans? Minns faktiskt inte.
48. Gången du var full?  I lördags. Ooh, dalk.
50. Personen som såg dig gråta? Oscar

ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? Beror helt på humör.
52. Hund eller katt? Hundar är galet goa. Men katterna behöver man ju nästan bara mata och ge lite kärlek då och då. Så beror väl också på humör.
53. Ut och festa eller hemma och mysa? Beror än en gång på.
54. Tv-spel eller datorspel? TV-spel, alla gånger! Mario och Donkey Kong, mmm! ♥
55. Singel eller upptagen? Vänta, det man vill vara? Jag vet faktiskt inte längre. Jag trodde jag ville ha förhållande fram tills jag blev singel, men nu är jag inte så säker längre.
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? Haha, finns de sidorna på riktigt kvar?
58. Ragga eller bli uppraggad?  Uppraggad
59. Big brother eller paradise hotel? Mer hjärndöd serie än big brother får man ju leta efter. Fast paradise hotel kvalar ju inte direkt in i mensa det heller. Såattää...
60. Svart hår eller blont? Alltså mörkbrunt har alltid varit lite utav en favvo. Men svart hade vart himla coolt, kanske nästa experiment?
61. Blåa ögon eller bruna? Man vill ju alltid ha det man inte har, fast själv har jag alltid haft något för gröna.
62. Choklad eller lakrits? Choklad, äru dum eller?!
63. Göteborg eller stockholm? Men hallå eller! Liseberg, Avenyn, båtar, havet, läppstiftet, trubadurer, Håkan Hellström, Björn Rosenström, myspys, spårvagnar, Slottsskogen, goa gubbar och GÖTEBORG, såklart! ♥
64. Högerhänt eller vänsterhänt? Hökkeri
65. Coca cola eller fanta? Fanta
66. Pizza eller kebab? Kebabpizza :3
67. Randigt eller prickigt? Prickigt
68. Älska eller älskas?  Man klarar sig nog inte utan båda.
69. Leva eller dö? Leva, dumjävlafråga! Men då måste man göra just det, LEVA också. Inte bara överleva som väldigt många tycks göra. 

ANTAL:

70. Personer du älskar? Många. Jag har så galet lätt att älska så det blir jobbigt emellanåt.
71. Personer du hatar? Finns ju alltid någon.
72. Personer som sagt jag älskar dig? Har tappat räkningen. Måste vara hemskt älskvärd, haha! ;)
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? Ja alltså, de gångerna man har hånglat med fler än en person inom 24 timmar kan ni vara så lugna för att alkohol har varit inblandat, så jag minns inte faktiskt!
74. Glassar du ätit på en dag? Glass är ju så himla gott! Vet inte, i ärlighetens namn.
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? Åh, ingen aning! Det får stundens impuls avgöra! ;)
76. Gånger du haft minnesluckor? Har hänt, ja. Har inte räknat antal gånger.  
77. Piercingar har du? Har ett hål i vardera öra. Men fan va ballt det hade vart med tungpiercing!
78. Personer du saknar just nu? Jag har galet lätt att älska, och då blir det också galet lätt att sakna, så ja. Finns en handfull som jag saknar.
79. Gånger ditt hjärta brustit? 2 gånger. Lite utav skrämmande på hur lika sätt också.


VEM:
80. Vill du kyssa nu? Johan Glans förtjänar en stor, blöt kyss för alla gånger han har fått mig att skratta! 
81. Ska du träffa imorgon? Det får vi se amorja!
82. Sjöng du senast för? Sara och Sandra, haha! Och kan svära på att i det ögonblicket ville de avliva mig långsamt, båda två! 
83. Hade du senast en msnkonversation med? Bra fråga, finns msn kvar?
84. Spelade du tv-spel med senast? Jesper tror jag. Och vann också i Mariokart!
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? Vaddå romantisk resa? Hur jävla kul låter det? Jag vill ta med mig själv på en halvårsresa till Afrika, åka på safari och hoppa bungyjump vid Victoriafalls. Bada på toppen av det också för den delen! Vandra med lejon och rida elefant. DET vill jag göra! 
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? 16-åriga mig själv som helt frivilligt valde IB.
87. Förtjänar att dö? Om någon är så hemskt så denne förtjänar att dö, då måste det vara straff nog att behöva leva med sig själv.
89. Vill du sova brevid inatt? Jag SKA sova bredvid Isak. Men jag hade inte tackat nej till att sova bredvid en ung Johnny Depp.  

VAD:
90. Gör dig glad? Sjuk humor. Spontana galenskaper. Impulsresor. Solen.  
91. Gör dig ledsen? Orättvisor, grubbel, att sakna, pissväder, vardagsliv innehållande sjufyra-jobb på ospännande ställen följt av tv-tittarkväll, SVEK, falska förhoppningar, osvosv.
92. Vad vill du helst göra nu? Se hela världen, FAAAN vad den är stor!
93. Önskar du att du slapp göra? Önskar jag slapp allt vad MÅSTE heter!
94. Vill du ha nu? Pengar, en grym systemkamera, en ryggsäck med lite förnödenheter och mig själv någonstans i solen i ett land långt borta.
95. Önskar du dig i födelsedagspresent?  Har nyss fyllt år, men om ni känner för att ge mig en försenad gåva så tackar jag inte nej till lite cash.
96. Längtar du till? Massa saker, solen och ett ballt land först och främst.  
97. Tycker du om dina betyg? Kan man ens få bra betyg på ib? Men nej, jag är inte alltför förtjust i mina betyg.
98. Ångrar du i ditt liv? Ingenting, man ska aldrig ångra något! HAHA, fyfan vilket intala-mig-själv-att-det-är-så-svar, jag ångrar en hel massa!
99. Är det bästa som har hänt dig? Du, det var en bra fråga. Har hänt en massa olika bra saker. Att jag blev tillsammans med mitt ex som jag var tillsammans med i nian så jag fick veta att det inte alls var det jag ville, utan jag ville åka till Göteborg och gå skola där, och då träffade jag alla underbara människor där. Att jag gick på den där festen i ettan på gymnasiet, som ledde till ett... Olyckligt händelseförlopp, men slutade med att jag och Ewwe gick ut som bästa vänner. Att allt skedde som skedde så jag gick en termin i Boden och lärde känna jordens roligaste människa, Veronica. Och alla andra i klassen där! Minst sagt en mycket intressant termin. Att jag råkades hamna i just Annebergshuset när jag flyttade tillbaka till Göteborg så jag lärde känna underbaraunderbara Johanna. Och Tina!

Vänta lite här nu! Nu sitter jag här och rabblar upp historier som på sätt och vis har varit olyckliga, men i slutändan har lett till helt oslagbara saker! Alltså jag tror inte på någon mening med allt som sker, men nu när jag sitter här och funderar på detta så... Börjar jag fan undra!


Ja måst farra nu!

Alltså jag fattar inte hur det är möjligt att få sånhär bakisångest varenda gång man har druckit, även fast man inte på något sätt har skämt ut sig! Kanske delvis är orsakat av uppvaknandet imorse (ett sms av pappa som meddelade att jag har en mobilräkning på 1000 spänn att betala, med pengar jag inte har. Happ, det är väl nu man får börja hänga på Rosenlund. Nej, skämt åsido, här skall icket lekas sköka, får helt enkelt ta av sparpengarna och bita i det sura äpplet medan jag kliver ytterligare ett steg ifrån min första miljon. Jag SKA inneha en miljon innan jag dör! Nu vet ni det, och här har jag skrivit min längsta parentes någonsin som antagligen brutit mot hälften av skrivreglerna i svenska språket. Nåja. Regler är väl bara till för att brytas, EGENTLIGEN?!)

Nu jiddrade jag iväg igen. Ska ta gitarren och spela bort allt vad bakisångest heter! Hittills idag har jag hunnit lära mig Seven Nation Army och kompet till Smoke on the water. Lätta låtar, tillochmed för någon med total avsaknad av känsla för koordination och takt eller ens musikalisk talang i lilltån, och jag må ju erkänna att det är himla mycket roligare när man kan spela så det hörs vilken låt det är i alla fall!


Hur fan... Men hur fan gick det till?!

Jag har aldrig känt mig så dräggig! I alla fall inte sen jag var fjorton år och skuttade runt till toner av "HEJ HEJ HEJ JAG ÄR BARA FJORTON ÅR!" och njöt av att inte veta vad ansvar betydde! Stugfest bordi byn med brasa, musik och potatissallad (TREVLIGT) påföljt av efterfest med Oscar och Nils (inkludera diverse rockklassiker och falskspel på gitarren från min sida, har ju ändå lärt mig hela pickingen i Summer of 69) och sen blir det fanimig sofflocket!


Jäkulskap

Men Sussie, DÄR är du ju! Nu känner jag ju igen dig!

#broderfrånenannanmoder #kameraöverfall #jäkulskapochasgarv


Kilkenny

Så förbaskat trött! Att vara tillfällig luffare och samtidigt socialisera till höger och vänster och försöka vara överallt på samma gång är hårt på sitt sätt!


Well hello there cowboy!

Just enjoying life... Torrrrrrrsdalk! #walktheline #gitarrplinkelink #mrcashmarryme #heavydutyrocketfuel #babybabybaby #Ifellintoaburningringoffire #spåradetaggar


Jag vill också göra en tatuering!

Sitta med en bärs i handen och se en underbar jävla film i underbart jävla sällskap? Denna veckans torsdalk får toppbetyg även om den inte spenderas med det vanliga gänget på det vanliga stället. Walk The Line nu då! Johnny Cash, det jäkla geniet, honom blir man aldrig trött på!


Instängda

Frågan är ju varför man hittar ett hål i marken, får för sig att hämta en ficklampa, klättrar ner och finner ett grottliknande, eller mer gruvliknande underjordiskt system (skämtar inte, det såg ut som en scen ur den där skräckfilmen, Instängda eller vad den nu heter). Frågan är ju varför man gör detta i sällskap av två lättskrämda puckon med ben korta som shetlandsponnyer (haha, inget illa menat, jag gillar era ben). Men den allra största frågan är varför man finner detta oerhört spännande och känner sig som en modern Sherlock Holmes i full färd med att lösa ett mysterium.

Jag antar att man är så galet uttråkad bara.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2111265/images/2012/pic_201983051.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2111265/images/2012/pic_201983051.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2111265/images/2012/pic_201983066.jpg" class="image">


Blödigt

Nu slog det mig som en blixt från klarblå himmel. Jag och Johanna kommer skiljas åt. Det är ju klart vi kommer göra det. Hon ringde för en stund sedan och meddelade att hon ska flytta snart (JA, det skar som knivar i hjärtat), och jag VET, jag ska inte säga något med tanke på mina planer på Afrika och allting, men ändå. Jag är verkligen en ultraspecialist på att skjuta upp insikter och avsked, HATAR DET! Det är klart att jag har vetat hela tiden att vi kommer flytta ifrån varandra tids nog. Men jag har liksom ignorerat tanken, jag gör alltid det när det vankas avsked. Ignorerar det tills det är dags att skiljas åt, och tar känslorna då istället.
 
Hon kommer alltid finnas där, och jag kommer alltid finnas här, det är ju inte så att en av oss ska gå och dö och lämna den andre ensam i livet. Men aldrig mer kommer jag låsa upp dörren till mitt rum med ett stön, släppa väskan i golvet med en duns och höra från rummet jämte "SUSSIE, ÄR DU HEMMA?! FÖLJ MED UT OCH RÖK, JAG HAR SÅ JÄKLA MYCKET ATT BERÄTTA!". Aldrig mer kommer vi klaga över städningen och mer eller mindre hjärndöda av trötthet släpa fram dammsugaren och skurmoppen. Aldrig mer kommer jag ligga i min säng och knacka i väggen, ropa "Sov gott, allrakäraste syster!", och få precis samma mening till svar. Aldrig mer kommer jag vakna gråtande, men ändå så lugn, för att min underbara syster bara finns en vägg bort. Jag kommer inte trilla in hemma, trött och sleten efter en helvetesdag, bäva för att komma hem till gnäll om städning, men med lättnad i hjärtat minnas att hemma finns Johanna, och äventyr kommer vi garanterat hitta på idag också. Jag kommer inte trilla in hemma, fem på söndagsmorgonen och höra Johanna komma och fråga ut mig med allvarlig röst; "VAR HAR DU VARIT?! Du skulle ju komma hem igårkväll ditt pucko!"

Tänker på allt vi har varit igenom i huset också. Minns du festen med spanjorerna, söstra mi? Alla fester med Jimmy och gänget? Eller när Rabih, Jean-Pierre och de killarna var på tacokväll hos oss? Kommer du ihåg när vi lekte i snön i slänten vintras? Eller när polackerna snubblade in, med en vodkaflaska i var hand på våra fester? Kommer du ihåg den gången i somras när vi skulle ut på krogen, men så... Den gången jag... HAHA, du minns! Nej, när stockholmsgrabbarna var där! Eller när vi har deppat med varsin godispåse och en bra film på ditt rum, med tända ljus i överflöd. 

Åh herregud, jag är ju löjlig som får sån separationsångest. Men insikten liksom. Jag kommer sitta i Afrika, och Johanna kommer sitta i en lägenhet på annat håll, i ett annat land. Jag vet inte om vi någonsin kommer bo tillsammans igen, för vem vet vad som händer när jag kommer hem igen? Johanna får mig att känna mig så älskad och uppskattad på alla sätt och vis, hon har alltid fått mig att le, till och med i sådana stunder som jag trott att det är kört. På riktigt, kolmörkt och kört. Att orka lite till när jag egentligen har legat nedslagen mot marken och kvidit "JAG ORKAR INTE MER NU, DET GÅR INTE, JAG KAN INTE!" Hon får mig alltid att känna mig så trygg, och hon får mig att känna att jag inte är ensam, även om det känns som att hela världen vänder ryggen till. Och hon låter mig framför allt vara ledsen och nere när jag behöver det, utan att tjata om att "Gaska upp dig, så illa är det inte! Du är ju alltid så glad!".

Vart jag än befinner mig i världen så kommer jag alltid finnas där för dig Johanna, när du än behöver det! Men jag må ju erkänna att jag sitter här och gråter vid tanken på att vi kanske aldrig kommer bo tillsammans längre! Insikten slog mig som en käftsmäll i ansiktet, typ värre än att göra slut, och jag kommer sakna och sakna och sakna dig!

Jag älskar dig, Allrakäraste Syster! ♥

image description

image description


ALLTSÅ, MÄNNISKOR?!

Alltså jag hoppas verkligen att detta är en extrem tidningsrape av något efterblivet sosse-psyk som tycker att Aftonbladet har för många intetsägande artiklar och måste få fler läsare. Annars är det ju... Nej, ord är inte tillräckliga här. Fördrövligt vider på alla sätt och vis!


Nihao

Sitter och är världsvant mångkulturell med sushi till lunch och lektioner i kinesiska i hörlurarna. Dessutom känner jag mig hemskt ball i kläderna jag har på mig denna ljuvliga tisdagsförmiddag.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2111265/images/2012/pic_201732223.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2111265/images/2012/pic_201732223.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2111265/images/2012/pic_201732230.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2111265/images/2012/pic_201732230.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2111265/images/2012/pic_201732277.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2111265/images/2012/pic_201732278.jpg" class="image">


Schampooflaskshelvete

VEM ÄR SVINPÄLSEN SOM HAR SAGGAT PÅ MITT GOLV?! Jag kräver en förklaring och en städning!


Klockren filosofi!


Party

Borde ha lämnat den humorn på dagis, men... HAHAHA!


Garvande pippir

Jag smålog när jag fann denna bilden, log lite åt minnet. Ja, log lite sådär smånöjt kanske.

Det där måste för övrigt vara världens bästa blogg!


<3

Herreminje, att det kan finnas så fina människor här på jorden! Kan inte med ord förklara hur glad jag är för att jag känner några av dessa människor, känner mig verkligen lyckligt lottad för det! :)


Hjälp!

Åh, fyfan hur det kan vara så upp och sen ner och uppochner. Orkar inte. Kan inte andas, känns som att någon kör över min bröstkorg med en ångvält.

Jag. Måste. Bort. Ut. Vartsomhelst.


Jag var bara gjord för sådana dagar

Sprang på Moa Lignell på Liseberg igår. Tycker hon är väldigt ball. Ja, så ball så hon förtjänar att vara i fokus på bilden. Annars så galet mys på Liseberg med ett par öl, finaste sällskapet man kan få, och himla bra konsert!
Avslutade kvällen med en snabbvisit på The Queen, följt av ett par bärs på Henriksberg med Jesper och de andra, sedan en korv på Olskroken. Sprang på ett gäng som läskigt mycket liknade T-birds, käkade med de tjommarna, och avslutade kvällen med en go efterfest hos Jesper.

Det är i sådana stunder som livet leker!


Jag älskar dig, så vi kanske, kanske, kanske syns igen!

Maskinen var bra, riktigt bra faktiskt! Befinner mig på Queenet, men snart avgår spårvagnen till Henriksberg, Jesper och gänget. Mmm, ha en fin kväll godingar!


Alla som inte dansar är våldtäcktsmän

Då kör vi då! Maxning på Liseberg och Henriksberg eller gud vet var det bär av sen!


SÅ NAIS

Idag har jag inte gjort många knop på saker-som-är-galet-tråkiga-men-måste-göras-fronten. Jag har dock sprungit lite och lärt mig pickingen i Summer of 69. Nåja. En liten bit av det. Kanske laddar upp filmbevis sen.
Sedan har jag drällt runt inne i Göteborg med finafina Jesper. Bjuder på en gammal bild av oss bara för det. Fikat på Husaren, cafét med de enorma bullarna i Haga, en stor jädra chokladcheescake. Bara pratat bort ett par timmar och njutit av solen som även idag behagade skymta fram. Varit en sväng på Butterix och roat oss åt en skrattande apa.
Nu har jag precis ätit tacos med Johanna, och vi ska snart bege oss till Liseberg, för där spelar Maskinen ikväll. Sen på det ska jag/vi ut med Jesper och gänget.

Vaddå definitionen av ultimat fredag? ;)


Hairstyle

Då var man modell i en frisörbok, och det är ju inte så konstigt kanske att det är en himla cool känsla! En löprunda på det, godmorgon världen!


Vet inte vad jag ska säga.

Åh vad jag hatar att fatta svåra beslut. Jag hatar det något fruktansvärt! Hur jäkla många svåra och framför allt viktiga beslut kan man få upptryckt under näsan med fingerknäppningar, CHOPCHOP och "klockan tickar fortarefortare" på en gång?! Det är inte rättvist! Jag är inte redo för allt detta på en gång!
"Det är såhär det är att bli vuxen, lilla vän", är vad man får till svar när man ifrågasätter orättvisan. Det, i en go blandning med "det är så det är att vara ung". Men om det är såhär det är att bli vuxen, och om det är såhär det är att vara ung, DÅ VILL JAG INTE VARA MED! Stoppa karusellen, jag vill hoppa av! Det kan inte vara menat så. Jag vet att jag är hemskt dålig på att planera. Men det är fan ingenting i jämförelse med köttyxan som planerade mitt liv. Hur svårt kan det vara att sprida ut saker lite? Så man får lite balans, lite jämvikt! Inte långa perioder av uttråkning och ingenting, ett par fina lyckorus och sen alla bedrövelser på en gång och som nu, alla jävla beslut! Fan, jag orkar inte. Jag orkar inte vara mer vuxen än en trettiosexåring längre. När fan är det min tur att bara få krypa ned i någons famn, bli pillad i håret och få höra att "ta det bara lugnt och du behöver inte oroa dig för något, jag löser det åt dig"?

Nej, den tiden var väl över efter lekis.


Burn

Åh, jag vill bara lägga mig på en grön äng, full av blommor med solen i ansiktet, klädd i klänning och converse och äta en glass.

SÅ DÅ GÖR JAG DET! HAHAHA, SUCKERS SOM BOR KVAR I NORRLAND OCH GÅR MISTE OM VÄSTKUSTVÅREN!


Skulle vilja infoga ett vackert stycke musik här, inte ord.

Sitter på berget med upprispade ben och armar, kvistar i hela håret och antagligen ett dussin spindlar också. Men fan, just i detta ögonblicket är det värt det. Sitter precis vid kanten. Om jag lutar mig fram för mycket ramlar jag ner och bryter varje ben i min kropp, om inte dör. Det ligger någon sorts tjusning i tanken på risken det innebär att sitta just precis här. Leka med ödet. Åh, önskar att jag hade vingar. Då hade jag slängt mig utför och fallit, fallit, till sekunden innan jag skulle slå i marken, då jag skulle räta ut mina vingar och sväva upp i skyn. Där är allt blåttblåttblått och stilla, och solen strålar.
Om jag kisar så ser det förresten ut som att det inte finns något mellan mig och fria luften, skulle nästan kunna tro att jag stod stilla och svävade.

Ja, sammanfattningsvis så är detta en galet vacker plats och ett ypperligt passande ställe att tänka utan att behöva börja grubbla.


Seems like there ain't nobody wants to come down here no more

Nepp, nu ska jag klättra upp på berget, lägga mig i bikini i solen på en filt och lyssna på denna. Kan vara jordens vackraste låt. I alla fall för tillfället. Yes, njutning och perfektion i form av av musik, lite sådär så man får svårt att andas och nästan får lite smygångest, eller kanske bara tårar i ögonen och en klump i halsen, bara för att det är så fint.

Orkatte

Hela det här året har jag bara varit den som saknar och saknar och saknar. Usch, så trött jag är på det. 


 


Jag bara vet det

Fan så fint. Älskade Göteborg. Älskade, älskade stad, där jag har upplevt så mycket. Känner mig klar, men har inte ens upptäckt hälften. Skulle ju vilja vända upp och ner på staden, utforska varje skrymsle och vrå och beundra skönheten som gud vet vilka har lyckats klämma in i varje gatusten. Men nej, jag är nog ganska färdig här, världen är ju för fasen helt enorm, och hur ska jag hinna se den om jag växer fast här, hur slående vackert det än är, och hur mycket jag än skulle vilja stå kvar i just det bildögonblicket tills tiden slutar gå?


Du fattar inte asså

Jag är fri nu! :)


Jag är helt blöt på rumpan!

Goaste bakisdagen, trots omständigheterna. Solar, lyssnar på gitarrunderbarnet (han spelar bättre än någon annan jag har hört bland oss människor som inte har en vardag bestående av att stå på scen, supa och knulla) och skvallrar med bästis.

Hoppas alla andra där ute i etern har en lika fin bakisdag!


Under-fucking-bart

Som 99% av Sveriges övriga ungdomar käkar vi pizza till frukost idag. Vädret kan jag verkligen inte klaga på heller, på med bikinin och ut i solen. NJUTERIER!


Gojävla dunkas

Matte min käre vän, jag är så glad för att jag har dig i tider som denna! Lycka till idag, jag vet att allt kommer gå asbra, och när jag kommer hem igen kan du ge dig fan på att vi ska röja! :)


RSS 2.0