vackert och fint och sånt där

Who can say when the roads meet
That love might be in your heart
And who can say when the day sleeps
If the night keeps all your heart
Night keeps all your heart

Who can say if your love grows
As your heart chose
Only time
And who can say where the road goes
Where the day flows, only time

Who knows? Only time
 
 
 
 
 

Orkatte

SÅ JÄVLA TRÖTT, punkt.


Yolo


Filmlista

Nu är det ju så att är man ett klantarsle av rang så får man skylla sig själv. Sprang och klämde fingrarna på jobbet så jag spendera ett par timmar på akuten. Lyckligtvis så var inget brutet eller så.

MEN. Jag har ju världens underbaraste karl. Han står och bakar oss lite soklabållar som vi kan njuta av till Walking Dead. Min fina :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2111265/images/2012/pic_50a1473ee087c3121cc232bb.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2111265/images/2012/pic_50a1474fe087c311d42920ef.jpg" class="image">


Zzzzzz

Usch, känner mig fullständigt slut, och inte är dagen över än. Är nästan sådär slut så man börjar gråta alternativt svära som en gammal sjörövare över nemas och nadas. Nadasz. Dj Suzie from Bratizlava.
Nej. Orkar inte. När associationsbanorna börjar flippa, då ska man egentligen bara bänka sig framför tvn och tvärslockna till Simpsons eller Family Guy, det är ingen idé att göra något annnat. Men det var det jag tänkte komma till. Det kan jag ju inte. Jag har startat dagen med ett par timmar i stallet, drygt en och en halv timmes ridning för en instruktör. En kort sammanfattning av det skulle låta underbar, ultraroligt, lärorikt, befriande, upplyftande, svinkallt, ultraroligt och underbart igen. En sväng har vi varit ner till Lotus (GRATTIS på födelsedagen, än en gång:), jag har kommit hem, läst saga för ungarna, lagat mat, diskat, kämpat mot trötthet och huvudvärk och därav irritation och sådär. Så innan jag slappnar av ska jag vika tvätt (läs: tvättberg) och diska lite till. Allt fick ju inte plats i diskstället. Som att någon som läser detta bryr sig ett skit om hur mycket disk jag får plats med i diskstället.

Hursomhelst. Ska lyfta min trötta jävla röv ur sängen ur den lustiga formation jag ligger i (bild bifogas) och ta itu med den här skiten så jag kan sova ett par timmar och pallra mig upp ur sängen fem imorgon och bussa till Isringhausen för lite sjufyrajobb. Jippiekayeyzz.


Jag tror det bor en liten göteborgare i oss alla


Plötsligt kom tårarna, snön föll

Nostalgi. Finaste jullåten.
 
 

Men det kan man ju försöka inbilla sig!!!


Word


Jag bara sköt upp det älskling

HEJ!
Usch och fy hur TRÅKIGT det är att städa. En sak kan jag lova er kära läsare, lovar och svär och hötter med pekfingret så allvarlig jag är, jag ska göra allt i min makt för att lyckas bli rik så jag kan anlita en kedjerökande polack att utföra det jobbet. Och Jonas har ju smitit iväg och ska hämta en dammsugare, så vad gör jag? Passar på att skjuta upp städningen med att blogga om hur tråkig denna ack så nödvändiga syssla är. Jaja. Ska nog gå och börja plocka nu, för han trillar säkerligen in genom dörren snart. Jag menar, han är ju definitivt inte en sån som skulle bli borta i fyra timmar och skylla på att bilen gick sönder (och sen skulle jag få reda på dagen efter att han hade suttit och fikat under dessa timmar).
 
Hade rätt i föregående mening, han kom precis in genom dörren. Küss!

Hehu


Om ditt hjärta slår kommer jag vara med dig vännen vart du än går

Hittade en under-jävla-bar bild :)


Gos

Har en överdos på massa mysiga känslor och så där :)


Under-jävla-bart

Idag har jag haft världens underbaraste söndag! Sov länge, vaknade och Jonas lagade frukost till oss båda, sen myste vi på, sov lite till och gosade med kattskrällena. Jag tog mig en liten dusch och sedan begav vi oss in till Hööks och införskaffade ett par ridskor till mig. Därpå körde vi ut på landet ett par mil till ett stall där världens finaste häst väntade på att bli provriden. En Haflinger vid namn Valle, på alla sätt och vis min absoluta drömhäst. Först så skrittade och travade jag runt i paddocken, volter och helvarv. Min ridning var väääääldigt rostig kände jag, var så fruktansvärt länge sedan jag sist satt på hästryggen. Men det kommer ju tillbaka väldigt fort som tur är. Nåväl. Dagens absolut bästa ögonblick inträffade när vi sedan red ut i skogen och Carina sa:
"Här kan du galoppera."
Jag virvlade fram genom höstskogen på en varm hästrygg, och aldrig kan man väl känna sig mer fri? Det enda som hörs är hästens dundrande hovar och allt annat, till och med vad man själv heter, glömmer man bara av. Jag förstår verkligen, alltså VERKLIGEN varför man använder ridning som terapi.
Efteråt skrittade vi hemåt. Valle frustade och var värre nöjd. Jag myste som aldrig förr. Jonas hämtade upp mig och nästa söndag ska jag rida för en instruktör från Göteborg. Så fruktansvärt taggad och nervös och pirrig och alla delar, så känner mig som en exhalterad femåring!
Efter ridningen hälsade vi på hos Lotus och di små barna. Där bjöds på äppelkaka, bus och lite grejer som charmtrollen hade pysslat ihop. Just nu ligger jag och ler åt Issa som säger till Jonas att han ska läsa en läskig saga för mig ikväll. Haha, så söt!
Nope, nu ska jag läsa en nedrans mysig bok. Ingen mindre än Ronja Rövardotter faktiskt!

Hoppas ni andra har haft en lika underbar dag som jag har! Kärlek till livet åsådääär!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2111265/images/2012/pic_5096bda8ddf2b33c8f004617.jpg" class="image">


Ssssssunday


Åttanollnoll

En Piff till Jonas (guu så söta di är där di sover) och en Puff till mig. Underbara lördagsmorgon!


<3

Blev som lite blödig när Ida hade skickat ett handmålat inbjudningskort till sitt Halloweenparty till mig. Allrakäraste lillasyster, som jag saknar dig!


Ringen

När man har suttit och sett The Ring, skrämt upp sig så lagom, Johanna ringer och man ska prata med henne nere för att inte väcka sin kära, och så har man lagt på, och DEN HÄR kommer upp?!?! Hej hjärtinfarkt och panikångest. Jag kurar under täcket i soffan, försöker ta mod till mig för att springa upp för trappan till varma, trygga sängen och varma trygga Jonas, men är rädd att ett likblekt barn med långt, svart hår och iskall, blöt hud ska sträcka fingrarna efter mig i trappan. Tack gode Gud för att jag har mirrarna, Piff och Puff med mig!


Camera roll

Du ä cäpä, men ja tökker om däj bamsämökkä.


Ouch

Igår var det Sh'bam (ultrajobbigt danspass på Sportlife, men herreminje så kul) och efter det lite bästistid med Johanna. Hon kände sig kreativ och sminkade ögonlock. Myspys!


RSS 2.0