Under-jävla-bart

Idag har jag haft världens underbaraste söndag! Sov länge, vaknade och Jonas lagade frukost till oss båda, sen myste vi på, sov lite till och gosade med kattskrällena. Jag tog mig en liten dusch och sedan begav vi oss in till Hööks och införskaffade ett par ridskor till mig. Därpå körde vi ut på landet ett par mil till ett stall där världens finaste häst väntade på att bli provriden. En Haflinger vid namn Valle, på alla sätt och vis min absoluta drömhäst. Först så skrittade och travade jag runt i paddocken, volter och helvarv. Min ridning var väääääldigt rostig kände jag, var så fruktansvärt länge sedan jag sist satt på hästryggen. Men det kommer ju tillbaka väldigt fort som tur är. Nåväl. Dagens absolut bästa ögonblick inträffade när vi sedan red ut i skogen och Carina sa:
"Här kan du galoppera."
Jag virvlade fram genom höstskogen på en varm hästrygg, och aldrig kan man väl känna sig mer fri? Det enda som hörs är hästens dundrande hovar och allt annat, till och med vad man själv heter, glömmer man bara av. Jag förstår verkligen, alltså VERKLIGEN varför man använder ridning som terapi.
Efteråt skrittade vi hemåt. Valle frustade och var värre nöjd. Jag myste som aldrig förr. Jonas hämtade upp mig och nästa söndag ska jag rida för en instruktör från Göteborg. Så fruktansvärt taggad och nervös och pirrig och alla delar, så känner mig som en exhalterad femåring!
Efter ridningen hälsade vi på hos Lotus och di små barna. Där bjöds på äppelkaka, bus och lite grejer som charmtrollen hade pysslat ihop. Just nu ligger jag och ler åt Issa som säger till Jonas att han ska läsa en läskig saga för mig ikväll. Haha, så söt!
Nope, nu ska jag läsa en nedrans mysig bok. Ingen mindre än Ronja Rövardotter faktiskt!

Hoppas ni andra har haft en lika underbar dag som jag har! Kärlek till livet åsådääär!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2111265/images/2012/pic_5096bda8ddf2b33c8f004617.jpg" class="image">


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0