Zzzzzz

Usch, känner mig fullständigt slut, och inte är dagen över än. Är nästan sådär slut så man börjar gråta alternativt svära som en gammal sjörövare över nemas och nadas. Nadasz. Dj Suzie from Bratizlava.
Nej. Orkar inte. När associationsbanorna börjar flippa, då ska man egentligen bara bänka sig framför tvn och tvärslockna till Simpsons eller Family Guy, det är ingen idé att göra något annnat. Men det var det jag tänkte komma till. Det kan jag ju inte. Jag har startat dagen med ett par timmar i stallet, drygt en och en halv timmes ridning för en instruktör. En kort sammanfattning av det skulle låta underbar, ultraroligt, lärorikt, befriande, upplyftande, svinkallt, ultraroligt och underbart igen. En sväng har vi varit ner till Lotus (GRATTIS på födelsedagen, än en gång:), jag har kommit hem, läst saga för ungarna, lagat mat, diskat, kämpat mot trötthet och huvudvärk och därav irritation och sådär. Så innan jag slappnar av ska jag vika tvätt (läs: tvättberg) och diska lite till. Allt fick ju inte plats i diskstället. Som att någon som läser detta bryr sig ett skit om hur mycket disk jag får plats med i diskstället.

Hursomhelst. Ska lyfta min trötta jävla röv ur sängen ur den lustiga formation jag ligger i (bild bifogas) och ta itu med den här skiten så jag kan sova ett par timmar och pallra mig upp ur sängen fem imorgon och bussa till Isringhausen för lite sjufyrajobb. Jippiekayeyzz.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Och jonas då har ont i lilltån o kan inte göra nåt som vanligt ? haha

2012-11-12 @ 09:15:03
Postat av: Lotus <3

Tack Sussie! <3

2012-11-12 @ 15:21:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0