Haflinger

Idag har jag ju gått och bokat en provridning på en häst på söndag. En medryttare söktes till, jag trodde jag skulle smälla av, min drömhäst sen jag började intressera mig för hästar, en Haflinger! Bifogar bild, kolla så fruktansvärt vacker ras!

Må ju dock påpeka att jag är så fruktansvärt nervös! Har inte suttit på en hästrygg på alldeles för länge, och inte ridit regelbundet sen jag var... Ja, vaddå? Tretton?!


Inget är logiskt

Jo men det är ju som vackert ändå, frost och löv och höst och stjärnhimmel. Skulle vilja komma med något djupt citat eller ett par vackra ord, men icke, här finns ingen inspiration. Godnatt, nu ska jag stirra ut bland stjärnorna och vara uppsnärjd i det blå, som Håkan själv hade sagt, direkt från sängen. Takfönster är det bästa som finns.


Oct. 28, 2012

Här har ni ett potpurri av torsdalk på en fredag. Bilderna får tala för sig själva.


Ta ut ölflaskan

Såg den här bilden och fick en klump i halsen och magen. Ja, jo, bakisångest var det, usch så ultrakänslig jag är idag.


See me falling

BAKISÅNGEST. Usch. Fy satan, man kan ju fråga sig om det är värt att dricka. Det kan banne mig inte vara värt denna krypande orolighetskänsla som smyger sig på varje. jävla. gång.  Vad hände? Torsdalk på en fredag hände, med Lukas som har befunnit sig i det drittbra landet i väst, vilket innebär att han har tjänat drittbra med pengar och kände för att bjuda sällskapet (bestående av fyra personer, inklusive honom) på en, två, tre, FYRA fucking vinflaskor.
 
Näe, nu ska jag gå och hjälpa Jonas med lite mer städning, köss.
 
 
Slänger upp lite bilder från igår senareeeeeee.
 

Isringpower

Aftonprommis och hemskt en sån halloweentouch allt fått.

Jag har ingen inspiration till att blogga längre. Kanske om jag skulle införskaffa en bra kamera att det skulle bli lite roligare? Men att skildra en vardag där man gör precis det som alla andra gör, sjufyra jobb, måndag till fredag? Nej, jag skulle inte läsa en sån blogg själv. Ni får leva med bloggtorka ett tag. Och nu börjar det hagla också, så här var färdigskildrat för dagen!


Fumblah


min älskade vän

Bra låt, ja, så jädra bra låt! ♥
 
 

Pointcloud

Knegat på sjufyra, sen spenderat välbehövlig kvalitetstid i min favoritstad med min favorittjej och favorithalsduk. Gud så varenda människa behöver en lika bra vän som Johanna! Så nedrans mysigt, ni vet det där typiska tjejiga, prata om allt mellan himmel och jord (läs: skvallra) och fjåna sig och skratta i massor. Gaaaaanska så underbar dag vill jag påstå! :)


I just wanted you to know, that baby you're the best

Om någon visade mig denna bilden, även om jag så vore nittio och knalldement, så skulle jag le och säga "HAN DÄR! Han där tycker jag om!"


Trege

Ja det är en SÅN dag idag.


Woorrrrrd


När du vill, härifrån

Ibland saknar jag att pressa gasen till max på skotern och blåsa så snabbt över isen så ögonen tåras och man knappt ser någonting.
Ibland saknar jag att ligga och kvällsfnissa på Ewwe och Noppas soffa. Eller muppa runt med underbaraste Ewwe, i Kalix, i Finland eller vartsomhelst.
Ibland saknar jag att vara vinfull med Veronica och yrsla runt på Lotus och Farmen i Boden tills där stänger, hoppa runt i varje hörn och krama halvbekanta, överrösta musiken med "VI MÅSTE UMGÅS SNART!" och äta korv med mos på vägen hem.
Ibland saknar jag att bli knuffad i Kalixälven om sommaren och tumla runt i staden där man kan varenda gata och känner så nära varenda ansikte man kan komma.
Ibland saknar jag att äta en glass på Bok och prella i Töre när man väntar på bussen hem till byn.
Ibland saknar jag att tjuvfnissa åt Tuggarn där han vandrar fram, brölar för sig själv på finska och letar burkar.
Ibland saknar jag att sitta hemma i byn, dricka garagebrygd och skratta högt åt... Ja, vaddå?
Ibland saknar jag att sitta och driva med alla som kör Epa och dräggmerca, också känt som heroinpulka.
Ibland saknar jag att äta mormors palt och fläsk med ett glas iskall mjölk avslutat med vaniljglass och nykokt hjortronsylt.
Ibland saknar jag att ränna runt i skogen, som en nittonårig Ronja Rövardotter med en gammal lufs till hund jämte.
Ibland saknar jag det som brukade vara att dela ett Oboyglas med pappa, men nu förmodligen skulle bli dela en Norrlandsguld och spänna hela kroppen i nervositet över Jägarna 2.
Ibland saknar jag att krama mina syskon tills jag tror att de ska spricka för att en timme senare retas tills de brister i gråt. Åh, så jag älskar hela bunten! Sara, Sandra, Stefan, Niklas, Ida, Casper, Isak! ♥ 
 
Ibland har jag det precis så jädra bra som jag har det nu. Men ibland saknar jag ändå mitt Norr.
 
Puss på min Ida!
Jag och Sara, som det alltid har vart!
Nåja, ibland kan vi ju vara helt acceptabelt normala!
Med Caspris!
Vargtass!
Cp-moppen, man saknar ju som den.
Gabbielainen och en lapp på midsommar i en stuga vid älven!
Jag och Millan, femton år?
Noppa fyllde 20 och där var öl och Koskenkorva i ett finneland!
Thundercaten.
Ett charmtroll av rang är han ju!
Öl, grillad mat och sommar i stugan. Herreminje så fint.
 
Och sen snurrade vi runt på Flakasand!
Jag, Sara, Sandra, Niklas och Ida.
 
Leo, min alldeles egna nallebjörn.
Sussie-Verran times!
Issepissepäronpung och jag på julafton!
Jag och finaste Ewwe!
 
 
 
 
 
 
 

Barnkanalen

Tittar på Aladdin, äter glass och myser såhär på morgonkvisten. Så nedrans mysigt, underbara ungar, vad jag har saknat er!


I don't know how she does it

Umgängades med Johanna efter jobbet idag. Vi blev uttråkade och jag lät henne gå loss på mitt ansikte och hår. Resultatet ser ni på bilderna. Ojojoj så roligt man kan ha med lite eyeliner, glitter, massa hårspray och vax!


Punkt

Fick bara ett sånt herrejesus-moment. Fy fasen vad fort ett år har gått. Fy fasen vad mycket som har hänt. Från i september-oktober när jag fortfarande bara var en rastlös skolbunden tjej och hela min värld och världsbild började krackelera till april-maj när året från helvetets avgrund hade sitt klimax till studenten och sen sommar, öl, sol och förvirring och FRUKTANSVÄRD rastlöshet och nu sitter jag här i oktober igen. Fast nu känner jag mig bara lugn och mysig och fundersam och sitter vid Fjärås bräcka och kikar på stjärnorna där ute i det blå.


oktober 6

Solen strålar, höstluften isar och rödgula löv virvlar överallt samtidigt som dimman fortfarande ligger över en äng här utanför. Ledig, börjar dagen med ägg- och kaviarmacka och en morgonpuss på Jonas. Finns det något som kan göra en lördagsmorgon bättre?
 
Jo, om bakgrunden fylls av dessa mysiga toner. Gojävlahelg, du är välkommen.
 
 
 

Android

Helt död i muskler jag inte visste att jag hade, så i väntan på att hjärtat ska lagga sig hem slänger jag mig på soffan, tittar på Family Guy och äter en soklabit spritt språngande naken. SLÅ DEN NI!

Bjuder er på en bild från jåppet idag. Som sagt, vissa par går på bio tillsammans, andra monterar förarsäten till lastbilar!


A working class hero is something to be

Tror jag glömde att säga att jag har fått jobb! Så klockan sju varje morgon nu ska jag infinna mig i en fabrikslokal där jag ska montera förarsäten till lastbilar. Blev så glad så jag unnade mig ett par dödligt snygga skor (bifogar bild sen, vore nästan hemskt att inte göra er avundsjuka ;).
Nåväl. Just nu sitter jag i bilen utanför och tuggar på ett päpple. Börjar inte förrän 8 idag, men Jonas börjar ju 7, så jag får powernapa en stund här i biiln'. Gött.


RSS 2.0