hejis

Godermorgon mina kära! Kan idag meddela er om att min rygg känns en smula bättre, men stel som ett stålspett! Känns lite sådär eftersom att jag ska umgängas med en fyråring, en tvååring och en hyperaktiv Göteborgare idag. Nåja, den där hyperaktiva Göteborgarn påstår sig bara vara hyperaktiv, så värst mycket av den sidan har jag inte sett än, men BARA för att jag är superstel idag har han säkerligen en sådan dag! :)
Annars då? Jo, jag tattade en lista av Veyronican som jag tänkte tidsfördriva lite med så telefonen får laddas och jag hinner snurra runt på youtube och lyssna på gojävlamusik innan jag knatar ner till affären. Skulle så hemskt vilja ta en powerwalk, men känns som att det är vettigast att hålla sig stillsam idag, nu när rykken (varför tänker jag på Överkalixmål?) äntligen börjar räta till sig.
 
 
Mina föräldrar skulle döda mig om jag: Pappsen skulle nog bli mindre glad om jag kvaddade hans ögonsten med namnet Polaris modell-jag-har-ingen-aning.
Nyckeln till framgång är: Lycka. Är man lycklig så är man framgångsrik. Då spelar det ingen roll om man kör reningsverkets bajsbil 7-16, mån-fre.  
Är glaset halvtomt eller halvfullt: Det är halvtomt. Men. Det går alltid att fylla på igen.
Varför tittar människor på reality-program: För att vi själva har så tråkiga liv så vi måste underhålla oss med hur andra beter sig?  
Vad är det sexigaste en man kan ha på sig: Svarta Converse, svarta stuprörsjeans och en vit t-shirt med ett svart tryck på. Så pissenkelt och så porrigt, herreminje!
Vad vill du att dina barn ska heta: Något annorlunda, gärna lite utländskt. Och med lite utländskt menar jag inte Ahmed eller Abdullah, men kanske i stil med... Nahla, Juni, James, Kevin?
Vad är den första dyra saken du ska köpa när du blivit rik: En jorden runt-resa, samt en maxad syssekamera att ha med på färden!
Snälla, köp mig: En jorden runt-resa.
Min favoritbok: Men gud så svårt! Molnfri bombnatt tror jag. Herrejesus så bra den var! Eller Jag saknar dig, jag saknar dig.
Jag gillar människor som är: Spontana, impulsiva, galna, helt på puckade infall även fast det ser helt mörkt ut att lyckas genomföra och människor som får mig att skratta.
Jag har alltid velat: Se hela världen.
Min livsfilosofi är: Livet går inte att planera, så det är ingen idé att försöka. 
Förlåt för min: Envishet som jag kallar det, dumtjurighet som mor min brukade säga.
Alla ska ha rätt att: Må bra.
Vilken är den största skillnaden mellan dig och dina föräldrar: Drygt 140 mil på alla sätt som det har inneburit.
Jag tror på: Spöken
Jag börjar alltid gråta när: Jag ser barn som far illa, det är fruktansvärt på alla sätt och vis.
Jag vet att jag blivit vuxen när jag: Börjar dricka kaffe. Och det kommer jag aldrig göra, så fullständigt vuxen kommer jag aldrig bli.
Det borde bli kriminellt att: Bete sig som en psychobitch.
Jag samlar på: Fina minnen :)
Vad sa du till personen som du sist fylleringde: Haha åh, det var jag för full för att minnas!
Jag blir inte arg, jag blir: Fruktansvärt arg. Sen blir jag ledsen.
Om jag var tvungen att byta namn skulle det vara till: Hatar namnet Susanne, så skulle gladeligen byta, men om man kunde heta Sussie så är jag faktiskt hemskt nöjd med det. Eller Susie, med lite internationell touch sådär!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0