Golörre

 
Sjukt go dag idag! Sov tills jag vaknade av mig själv, gosade med Jonas och slängde i mig en frukost bestående av kokt ägg och fruktsallad. Promenerade sedan i finvädret till stallet. Fick ett mms av Felicia på vägen, delar med mig av det. En himla fin egoboost sådär på morgonkvisten, det värmde gott i hjärtat! Nåväl. I stallet red jag ut och Carina promenerade bredvid. Galopperade över ängar, klättrade i skogen och travade genom världens vackraste bokskog. Det härligaste var att jag kunde rida utan vantar och i bara tunntröjan, så jäkla underbart! Bjuder er på en lite suddig bild av det. 
När stallet var klart promenerade jag hemåt och bestämde mig för att vara tofflig och löjligt gullig, så jag plockade en bukett vägkantsblommor till Jonas haha! Japp, det är den buketten ni ser på bilden, inte den vackraste buketten man kan få kanske, men... Den kom från hjärtat i alla fall! 
Tanken var att jag skulle grilla med Felicia och Annie (tror bara det var de två?), men Fillis var tvungen att jobba sent, så det blev hemmakväll för min del. 
Så nu ligger jag här, glor på tv, käkar en morotsstav och har fjånat mig med Jonas. Så jäääääkla mysigt! <3 
Trackback
RSS 2.0