Nåväääl.

Hej hopp här ligger jag, powernapar såhär på kvällskvisten. Har väl någon sorts ångest eller förargelse eller stress eller blandning av alltihop i kroppen för jag känner riktigt hur hårstråna trillar av skallen. Ibland fruktar jag att jag kommer bli flint inom en snar framtid om jag inte skärper mig, men allvarligt talat, vad fan ska jag göra? Ta en buss till någon stuga långt ute i skogen, stänga av telefonen och leva på metade aborrar? Fy fan hur rastlöst. Jag borde vira en bandana om huvudet, slänga telefonen i sjön och köra en Harley Davidson genom någon öken i Texas. I månskensnatten stanna på en liten vägkrog fylld av stammisar av grov redneck-karaktär, bli kladdfull och däcka och vakna upp dagen efter på ett sjabbigt motel där en skäggig receptionist står och torkar mottagningsdisken med en gråsmutsig trasa. Det var väl en trevlig bild jag målade upp där?
Nej. Egentligen vill jag nog bara ha en kram. En kram och ett par fingrar som stryker över min kind och säger att allt blir bra.
Uff, här ligger jag i sängen och saknar Jonas. Han sitter nere och ser på Family Guy och är halvgrinig (?) för att jag somnade om istället för att laga pannkakor. Lite tjuvförståeligt, jag hade lovat att göra pannkakor, men till mitt försvar så har jag stått på station två idag, vilket är lika med att vara helt jäkla slutkörd och mörbultad på varje fläck av kroppen. Alldagliga vardagsproblem.

Nej fan, min hjärna får jag inget vettigt ur just nu, det märks ju lång väg. Om det inte ens fungerar att skriva det, då är det ingen idé att ta itu med det, bara sucka djupt och gå ner och laga sina jäkla pannkakor. Börjar ju faktiskt vara lite smyghungrig.

ADJÖKEN.


Hemmaaaa-aaa-aaaa

Såhär bor jag på nedre våningen :)


If you jump, I jump

Fick sånt sug efter att se Titanic, gosefilm.


Batteriholken

Vad jag vill ha mest av allt just nu? Sommar, bruna ben, låga Converse, färskplockade jordgubbar och JORDGUBBSKRÄM.


Drömmar


Good ol' sailor vodka

Jag saknar Vera-Grålera.


She's just a girl and she's on fire

Vad jag har gjort idag? Jo, jag har jobbat Isri, skrattat med Jonas och nu ska jag rida häst! Jomen helt okej tisdag skulle jag vilja påstå!


Känner du lyckan genom sorgen?

När jag ändå är i nostalgi-tagen, vassego! Älskar fortfarande denna, ett år efter att jag hörde den första gången. ♥
 
 

N-n-n-nostalgi!

Här var det som rubriken antydde ett knippe nostalgi! Bra skit! ♥
 
 
 

Jag älskar er!

Dom här saknar jag något så enormt fucking fruktansvärt så jag tror jag går sönder ibland. Mina småfisar som jag har bytt miljoner blöjor på och värmt triljarder nappflaskor till. Mina småfisar som har så jäkla mycket av mig i sig, men ändå är vi så olika hela högen. Önskar ni kunde vara nära mig hela tiden så vi kunde hitta på dumheter och jäkulskap varje dag, precis som förr. Jag älskar er skitungar!

(Tyvärr hade jag ingen bild på Niklas, men du vet att du också räknas in i skaran lillebror! <3)


Blöh

Ja ni får ju ursäkta mig nattens tjuvkryptiska inlägg, men fy i hela helvete vilken värdelös natt! Verkligen en sådan natt som springer hand i hand med den där herr Våldsamdt Smärtsamdt Sex i Röfvén. 03:20 satt jag fortfarande uppe, helt klarvaken och tittade på Victorias secret show, och innan dess låg jag klarvaken och stirrade i taket varannan halvtimme och låg i orolig sömn med mardrömmar varannan halvtimme. Är helt säker på att jag måste ha haft feber inatt, för ena sekunden när jag vaknade låg jag och darrade som ett ensamt asplöv och frös och kallsvettades floder, nästa sekund var det så varmt så jag ville kräkas.
Så hur känner jag inför att skruva stol till klockan fyra? SÅ UNDERBART TAGGAD! KÄRLEK OCH RÖDA ROSOR, OCH ROSA SMÅ FLUFFIGA MOLN!

Äh, måste dra. Nu började jag blöda näsblod igen.


Jah

Såhär dåligt har jag inte mått sedan förra vintern. Fy fan.


Better days shining through

Att kliva ur sängen imorse var det jobbigaste jag har gjort i hela mitt liv, ingen tvekan om den saken! Rummet var svinkallt och jag kände mig febrig och darrig och så fruktansvärt trött. Under täcket var det dock varmt och gosigt och Jonas låg med armarna runt mig. Ni vet, en sån där dag då man ställer sig frågan "varför i helvete utsätter jag mig för detta?". Men så minns man hyran, hungern och allt annat helvete man måste betala. Så man tvingar sig ur sängen, men måste nästan käftsmälla sig ur sömnen. Ute är det sådär grått och fint och forna-Sovjet-trevligt. För att återanvända någon annans gamla beskrivning på Göteborgsvädret. Än en gång måste man påminna sig om varför man gör detta. Och nu sitter jag här i snickarbyxorna med skruvdragaren, min bäste vän till klockan fyra. Det känns förjävligt att säga att man lider sig igenom en arbetsdag när man är så trött och slut som jag är idag bara för att man MÅSTE, så här sitter jag och motiverar mig med livsnjutarbilder. Allt det där jag ska göra när jag har råd, den andra anledningen till att man jobbar så! Tyvärr är mitt internet slut, så jag tror inte att jag kommer kunna ladda upp mer än en bild. Men meeeeeeen....


Drömmar, längtan och hjärtats viskningar

Famla efter drömmar
Famla, för drömmar gror i mörkret
Och mörkret är hinder och längtan dit
Famla efter drömmar eller fastna för evigt i hinder och längtan.


Enormt läsvärt

Jag hittade den bästa artikeln jag har läst på Aftonbladet här för en stund sedan. Detta borde verkligen ALLA föräldrar läsa!

"Sluta behandla era ungar som kungar

Psykolog: Bortskämda barn blir ofta olyckliga som vuxna

Det är lätt att bli engagerad och upprörd över barn som far illa. Det senaste året har debatten mest handlat om barn som växer upp i barnfattigdom. Ett annat och växande problem som vi sällan pratar om är alla bortskämda barn. I mitt arbete som psykolog har jag mött många och de tycks bli fler och fler. Bortskämda barn far också illa och riskerar att som vuxna inte få ett bra liv.
Vår uppgift som föräldrar är att tillfredsställa våra barns behov av tid, kärlek, gränser, normer och värderingar och att förbereda dem för vuxenlivet. Barn kan aldrig få för mycket kärlek. Vi ska givetvis också respektera barns rättigheter och inte hämma och kränka våra barn. Men om vi alltid ställer upp på deras önskningar, låter dem få all uppmärksamhet och inte sätter tydliga gränser tar vi inte vårt föräldraansvar.
Barn som får allt de vill ha utan att anstränga sig kan få svårt att som vuxna förverkliga sina drömmar och mål i livet. Barn som behandlas som kungar kan få samarbetssvårigheter. De är inte heller alltid så lätta att leva med i ett äktenskap. Barn som får allt serverat kan få svårt att glädja sig åt allt livet ger.
Barn som behandlas som om deras behov är viktigare än alla andras blir ofta egocentriska. Föräldrar som till varje pris försöker undvika att barnen blir ledsna kan få barn som har svårt att hantera kriser och motgångar senare i livet.
Bortskämda barn behandlar många gånger föräldrar, lärare, förskollärare och andra som betjänter.
Varför ska de städa sitt rum? Föräldrarna kan ju få rut-avdrag om någon annan gör det. Barn som inte behöver hjälpa till hemma lär sig inte att de har skyldigheter mot familj, vänner och samhälle.
Bortskämda barn har många gånger en skicklig försvarsadvokat i sina föräldrar. Det är kamraternas eller lärarnas fel när det uppstår en konflikt. Som vuxna kan de få dålig självkänsla och svårt att hantera konflikter.
Det har aldrig varit så lätt att skämma bort sina barn som i dag. Vi har råd att göra det. Vi själva köper det vi vill ha. Varför ska inte barnen då få allt de pekar på? Många barnrum ser ut som en leksaksavdelning på ett större varuhus.
Många föräldrar har dåligt samvete för att de arbetar för mycket. För att döva vårt samvete ger vi barnen en ny iphone i stället för det de behöver, men som kräver lite mer av oss – vår tid. Många orkar inte heller efter en lång arbetsdag ta konflikter. En del föräldrar är kompisar med sina barn. De leker, underhåller och ser till att barnen aldrig behöver ha det långsamt och tråkigt.
För några generationer sedan var barn måna om att uppträda så att de blev omtyckta av sina föräldrar. I dag är i stället många av oss föräldrar ängsligt och överdrivet måna om att alltid vara älskade och omtyckta av våra barn. Vi styrs mer av våra behov än vad som är bäst för barnen. Det ingår i jobbet som förälder inte bara att villkorslöst älska sina barn utan också att stå ut med att inte alltid vara populär och omtyckt.
I debatten om föräldraskap, barns uppväxtvillkor och barns rättigheter behöver vi också framhålla riskerna med att skämma bort barn. Bortskämda barn blir många gånger inte lyckliga, ansvarstagande och socialt kompetenta vuxna.

Alf B Svensson"

Det är ju så jäkla sant! Finns det någon människa som orkar med bortskämda barn? Nej. Och fortsätter man då skämma bort ungarna så kommer de växa upp och bli odrägliga idioter (ja, sorgligt men ack så sant) som ingen orkar med. Genom att klema bort ungar på det sättet som är så jäkla vanligt förstör man inte bara mycket av deras sociala liv, men mycket av deras framtid som självständiga individer i övrigt. Och hur slutar det då? Jo, då sitter man där med en unge som bor hemma i vuxen ålder och i princip aldrig lämnat blöjåldern, en unge som inte klarar av att vara självständig, inte klarar av att leva helt enkelt. Borde man inte då som förälder skämmas? Jag menar, tanken eller planen är ju att man ska dö före sina barn. Hur i helsicke tänker man då att ungen ska klara sig själv om man har daltat och klemat bort ungen? Det går ju inte, antagligen kommer ungen gå under av det. Nej alltså herregud, det finns inget som kan irritera mig lika mycket som föräldrar som skämmer bort sina barn! De går runt, drar ofta på sig en präktig och stolt jag-gör-allt-för-mina-barn-attityd, men förstår inte hur mycket de egentligen skadar sitt barn genom sitt daltande. Jag har aldrig varit bortskämd och bortklemad. Hade jag blivit det så hade jag för det första aldrig klarat av att flytta till Göteborg när jag var 16. Jag hade aldrig vågat ge mig ut och jaga mina drömmar, utan stannat kvar hemma i byn och antagligen vuxit fast där. Haft ett enormt bagage med drömmar jag aldrig vågat jaga, men jag hade framför allt varit OLYCKLIG.

Så det kan ju alla föräldrar där ute i etern fundera över!


Sheena is a punkrocker

Mina föräldrar brukade duscha mig med kläderna på då jag var liten. För inte kan väl jag ha varit en sån sketunge så jag ställde mig och duschade med alla paltorna på? ;)


Jag ska bli full och ramla omkull!

Jag och världsbästa Veronica hade en sinnessjuk och sinnessjukt rolig kväll igår. Låter bilderna tala för sig själva!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2111265/images/2013/pic_50e9b7abe087c30a43e30670.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2111265/images/2013/pic_50e9b7abe087c30a43e30670.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2111265/images/2013/pic_50e9b7abe087c30a43e30670.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2111265/images/2013/pic_50e9b7abe087c30a43e30670.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2111265/images/2013/pic_50e9b7b1e087c30a8710f3f6.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2111265/images/2013/pic_50e9b7b1e087c30a8710f3f6.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2111265/images/2013/pic_50e9b7b1e087c30a8710f3f6.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2111265/images/2013/pic_50e9b7b1e087c30a8710f3f6.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2111265/images/2013/pic_50e9b7d1e087c30a8500f4c3.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2111265/images/2013/pic_50e9b7d1e087c30a8500f4c3.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2111265/images/2013/pic_50e9b7dfddf2b341c15fa2ee.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2111265/images/2013/pic_50e9b7dfddf2b341c15fa2ee.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2111265/images/2013/pic_50e9b7df9606ee4c5893fe7b.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2111265/images/2013/pic_50e9b7df9606ee4c5893fe7b.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2111265/images/2013/pic_50e9b7f0ddf2b341c5cbde9b.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2111265/images/2013/pic_50e9b7f0ddf2b341c5cbde9b.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2111265/images/2013/pic_50e9b8249606ee4c1d97d6f2.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2111265/images/2013/pic_50e9b8249606ee4c1d97d6f2.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2111265/images/2013/pic_50e9b82ce087c30a3ee26259.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2111265/images/2013/pic_50e9b82ce087c30a3ee26259.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2111265/images/2013/pic_50e9b833ddf2b341a7e3797e.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2111265/images/2013/pic_50e9b833ddf2b341a7e3797e.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2111265/images/2013/pic_50e9b860ddf2b341cf452a75.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2111265/images/2013/pic_50e9b8949606ee4c23842f7a.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2111265/images/2013/pic_50e9b8b0ddf2b341a7e37990.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2111265/images/2013/pic_50e9b8ba9606ee4c1aa70ddb.jpg" class="image">


Du trodde det här var rödvin ditt jävla tölp

Det går bra nu!


BAM BAMBAMBAM BAM BAM

Snart snart snart snart snart SNART får jag träffa Veronica Nylund! Fy hur kul vi ska ha!


I don't care, I love it

Varit på hemligt uppdrag i Överkalix, och nu ska jag snart till Verran. Där finns Tre Apor i mängder. Fyfan hur jag bävar för tågresan ner imorgon.


Hej mitt vinterland

Jag önskar att Jonas skulle få se hur det ser ut här uppe. För jag har inte tid att springa ute i skogen och ta naturfotografier, och med min värdelösa iPhonekamera blir det inte mycket till bilder. Antagligen hade det inte blivit särskilt stor skillnad även om jag hade haft en systemkamera, jag är inte direkt född till fotograf. Jag hade velat visa honom den djupa snön som gnistrar i solen, den snövita och tjocka röken från skorstenarna mot en delvis klarblå och delvis orange-rosa himmel. Hur snön, bergen, älven och det vita vinterlandet får himlens färger att lysa skarpare. Jag hade velat visa honom hur snön på trädgrenarna gnistrar i solen, hur smågranarna får snön att bilda små utbuktningar ut mot ängarna. Han borde få se hur idylliskt och stilla allt är vid de små ladorna och stugorna med snötäckta tak. Eller de stora gran- och tallskogarna, där alla har snö på sina grenar.

Här kommer ett par värdelösa iPhonebilder. Det är ju i alla fall någonting!


Sasha from Russia

Ja, nog märks det att jag är hemma hos Ewwe alltid! Här ligger jag på min vanliga madrass, utrullad på mitt vanliga ställe bakom soffan, med både Alice och Zigge som purrar och myser med mig. Dessa två katter har hjälpt mig att bota hjärtesorg och sovångest, since 2009. Det är så lustigt, jag har alltid sovit så bra hemma hos Ewwe och Noppa, det känns som alltid så tryggt och mysigt hemma hos dem.
Och det märks att jag är hemma, ja. Igår när Noppa hade gått och lagt sig får jag och Ewwe den briljanta idén att vi ska sminka mig och ha en liten rolig photoshoot. Nåväl, vi kör på, känner oss som femåringar på nytt och har megakul. Men så blir klockan halv två. Det spårar. Ewwe lägger en sminkning à la ryskt gatuluder och letar fram en röd ULTRAKORT klänning och en liten fuskpäls. Jag har aldrig garvat så mycket som när jag såg de bilderna, och jag ber till högre makter att de ALDRIG ska komma ut! (Ewwe, jag MÖRDAR DIG LÅNGSAMT ifall de kommer ut!)

Jag bjuder er på den mildaste bilden. Sasha from Russia!

Tjejunderhållning på hög nivå, men lite får man väl bjuda på sig själv! :)


Känslor

Nu satt jag här och tidsfördrev igen, denna gången med att snoka igenom mina gamla instagrambilder. Jag insåg att JESUS vad mycket känslor jag hade på bild där, och här får ni se mina favoriter! Frihetskänslor, livsnjutarkänslor, en ton av något sorgset här och var kanske, men ack så fint.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2111265/images/2013/pic_50e458529606ee4a84857869.jpg" class="image">


Happy New Year

Nytt år, nya löften, nytt liv och vi gick inte under 2012! Ja herregudars.
Mitt nyår spenderades på jobbet. Och med jobbet menar jag Valand. Jag knogade på i garderoben vid inhänget och socialiserade med lite lagomt berusade människor som tittade ner då och då. Cirka fem i tolv var jag färdig i garderoben och vi rullade ner alla klädhängare till nattklubbens garderob. Sedan rusade hela personalen upp till den stora balkongen, tog varsitt glas champagne och tittade på fyverkerierna. Därpå följde röjning av salarna, vilket ju tog sin lilla tid. Jag sprang ner till nattklubben där Cassandra, Emma, Nicholas och gänget satt och jobbade på sin nyårsfylla. Smuttade lite på Cassies drink och socialiserade en stund. Herrejesus så knas det känns att sitta spiknykter på nattklubben när alla andra springer runt och är dyngraka!
Efter en stund i deras sällis sprang jag upp, tömde lite sopor och sedan vankades det personalfest. Ett par champagneglas till, jag tackade för tiden på julborden, PB och nyårsfesten och sedan sprang jag, en smula mer än salongsberusad, hela vägen till pendeln och åkte hem.

Nejdå, inte ska man ju klaga! :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2111265/images/2013/pic_50e32377ddf2b33cc7000d63.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2111265/images/2013/pic_50e32386ddf2b33cde000b9d.jpg" class="image">


:)


RSS 2.0