Gomorron!

Jäkla unge, komma och väcka mig före fan på morgonen! Tur du är söt i alla fall! Gud vad jag har saknat alla här hemma! Har inte sovit här hemma på Furumostigen sedan typ första veckan i trean på gymnasiet. Snart två år sedan. Hooh, hugaligen så tiden springer iväg. Och nu blir det sista gången jag sover här, för om drygt två veckor flyttar mina tjommar till Skellefteå. Herre!

Annars så, fruktansvärt vad skönt det är med lite norrländskt lugn. Allt är så lättsamt här. Ingen stress, inget krångel, inga konstigheter, bara midnattssol, en kall öl på altanen, spela en gång i väggen och cykla till ytterträsk i godan ro. Dricka kaffe eller saft hos pappa, grilla med mamma, alla syskon, hennes kompis och min barndomsvän. Pappa och Isak kanske också tittar förbi på grillningen. Även fast han är mitt uppe i skilsmässodetaljer. Hakuna Matata, allt löser sig om man bara andas genom näsan och tar det piano, tänker med lugn och finner frid. Knacka på hos Oscar som om jag vore fem och ville leka kurragömma, fast jag egentligen ville spela lite gitarr och dricka en öl. Hm, ska nog springa över till Oscar senare och kolla om han är hemma.

Haha, har precis gett er en beskrivning av dagens planer tror jag. Eller något i den stilen. Gud så alla skulle behöva uppleva Norrbotten någon gång i sitt liv!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0