Trevlig flygtur!

Jag var så förbannad igår. Så vansinnigt förbannad. Flyget hem till Göteborg blev inställt och vi stod i över en timme och hade ingen aning om när vi skulle få åka. Kände mig nästan grinfärdig, var så jävla trött och skulle upp till jobbet dagen efter och ville bara hem och ligga på Jonas bröstkorg. Till råga på allt får vi höra att om jag hade kommit med flyget igår så hade det avgått 22:45, alltså hade jag missat sista bussen hem, jag hade suttit fast i Göteborg, varit helt förbannat trött och slut och ja... Fyfan så jobbigt det hade blivit!

Hela kvällen vändes när det visade sig att SAS hade bokat in mig på ett flyg till idag. Dessutom bjöd de på gratis hotell. Och det var då banne mig inget dåligt hotell! Middag och frukost fick jag där, samt ett helt dubbelrum för mig själv! Njöt av världens finaste solnedgång från fönstret på rummet och slötittade på tvn. Hade det helt underbart, gud så skönt det kan vara med lite egentid. Bjussar er på ett par bilder!

Och nu på morgonen har jag då klämt in frukost, packning, sprungit till gaten, trillade än en gång in samtidigt som boardingen började. Nu flyger jag mot Isringhausen och min Jonas! <3
Inrutat och stressigt eller förbannat snyggt, det är frågan!

Küss!


Kommentarer
Postat av: Bula;D

Them legs!

2013-08-15 @ 21:15:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0