H.j.ä.l.p. m.i.g.

Det är inte mycket som är som det borde just nu. Det var inte såhär det skulle bli, men så är det ju alltid. Inget blir som man har tänkt sig, inte någonsin. Tror inte det spelar någon roll vilken väg jag väljer, det kommer innebära en sådan förändring på mig själv så jag kommer aldrig bli samma Sussie igen. Det är nog försent för det. Någonting har rotat sig för djupt i mitt hjärta, och då blir man nog aldrig helt återställd.

Jag har två val. Det ena skulle nästan kännas schizofrent, skulle varva tårar och skratt, känna mig uppgiven och lycklig, varva "vad fan har jag gjort" och "vad fan tänkte jag göra". Det andra skulle innebära totalt jävla mörker. Ett tag. Hur länge har jag ingen aning om. Skulle gå runt och låtsas socialskratta. Skulle skita i att låtsas socialskratta bara för att jag inte ens skulle orka bry mig om att försöka. Skulle dricka en jävla massa alkohol. Däcka i en busskur och skita i vilket. Det skulle snart bli sommar, och jag skulle kräkas på en sommaräng och skita i vilket. Det skulle gå ett tag och jag skulle ta upp att försöka socialskratta. Jag skulle fly verkligheten, på samma sätt som jag alltid har gjort, med att söka friheten. Men antagligen mycket mer desperat. Jag skulle fly hem till byn ett tag. Sova i Oscars gästrum, och han skulle förse mig med ett par öl, dela sin humor och jag skulle plinka Tears in Heaven på hans gitarr. En nedrans bra vän jag har där, i min extrabror. På ett sätt göra det jag alltid gjort. Vara ung. Vara nitton. Men vara riktigt jävla olycklig. Men vad vet jag, det där kanske släpper efter ett tag, man kanske lär sig att leva med, att stå ut med sig själv. Att stå ut med den själviska gris man har betett sig som.

Jag vet inte. Herregud, jag vet inte. Detta får mig att bit för bit trasas sönder på insidan, och hur fan lappar man ihop sig själv igen? Hur fan gör man?


Kommentarer
Postat av: V

<3

2013-03-27 @ 14:01:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0