Livet i sin enkelhet

Har inte överdrivet mycket att göra på jobbet just i denna sekund, så här sitter jag och fabulerar kring livet. Det är helt sinnes vad enkelt livet känns bara för att solen skiner varmt och det är fredag och jag har en massa missions och luffarplaner som börjar ta form i hjärnan. När jag har sådana här missions att längta efter, då känner jag mig verkligen som, som Veronica uttryckte sig igår, samma impuls-yolo-swag-Sussie som jag alltid varit. Det pirrar i hela magen, bara älskar livet när jag minns hur stor världen är och hur mycket där finns att upptäcka, och hur enkelt det egentligen är att bara snubbla in i alltihop. Det är sjukt enkelt, behöver inte ens kosta många kronor! Det är så enkelt att smita undan den vanliga dagsrutinen (i alla fall för en helg) så jag funderar över hur rent ut sagt TRÖG jag har varit som inte har gjort det förrän nu! Gått här och i princip grävt ner mig i väntan på... Ja vad? Istället för att jag bara går här och funderar "jag har tänkt att..." så ba gör det, BA GÖÖÖR DET!
Jag menar det är så sjukt enkelt för mig att bli riktigt småbarnslycklig. Det behövs inte mer än ett par öl, lite solsken och att strosa över gator jag aldrig har sett förr. Som när vi åkte till London. Ingen i sällskapet hade mer pengar än vi kunde köpa ett par öl för och någon cheeseburgare att leva på, men ändå gjorde den resan oss alla så sjukt lyckliga. Sitta på en buss och se kvarter man aldrig har sett, det har en galen charm.
Jag vet inte. Är väl förälskad i alla ställen jag inte har varit på, alla människor jag inte har träffat. Människor är så sjukt fascinerande och ställen jag aldrig har sett är om möjligt ännu mer intressanta. Kanske jag bara letar historier, jag menar när jag sen ska berätta för mina barn vad jag gjorde i min ungdom vill jag verkligen inte komma med ett mainstream svar som "jag hade fullt upp med att ränna på krogen och bli kladdfull varje helg som alla andra", jag vill verkligen ha speciella berättelser, små sidenaskar man öppnar då och då. "Jo vet du, min käre son, mamma fastnade för det oväntade och spontana och kunde ena helgen sitta hemma i mjukisbyxor och se på serier en hel helg för att nästa dricka vin under Eiffeltornet eller inte ha en aning om på vilket hotell jag ska sova på i Spanien. Även fast jag aldrig hade råd!" Livsnjutning i sin enklaste form.

Nepp, conclusion; det är dags att ta tag i detta och göra något spontant nu!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Om du bara visste hur mycke jag Älskar dig! Jag hoppas du alltid kommer vara en del av mitt liv.

2013-03-02 @ 11:47:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0