Grazie

Okej, nu blev jag väckt här på morgonen, och kan inte somna om, så jag tänkte ge er ett par uppdateringar om de bästa dagarna i mitt liv. Dag 1 kunde jag inte sova så taggad jag var. Vrålade med i hög musik, drack några 3,5or som Jonas hade i kylen och sprang runt och virrade. Vi tog bussen in till Kungsbacka, jag handlade alkohol på bolaget för första gången och började bli totalt lyrisk i det fina vädret. Jag må ju också påpeka att innan vi var inne på flygplatsen var jag KLADDFULL. Somnade på planet och när jag vaknade till emellanåt snurrade hela världen och jag mådde katastrofalt dåligt. Kladdfylla och åksjuka är ingen bra kombo, hahaha...
Hursom, det första jag ser när vi kliver av planet är en palm. Har aldrig sett en palm i verkligheten förut, så ni kan ju gissa hur uppspelt jag blev!
Vi tog bussen in till Alghero och började leta efter ett hotell. Snopna blev vi när alla hotell antingen var fullbokade eller svindyra. Och Jonas var trött, hungrig och irriterad men jag höll på och skratta ihjäl mig när vi virrade runt helt vilsna i staden. Självklart kunde italienarna knappt engelska, så att hitta ett hotell eller bed & breakfast var inte det lättaste. Det roligaste var när jag för andra eller tredje gången sprang in på samma bar, och en fet italienare med helikopterplatta och en grogg framför sig slår ut med armarna och utbrister "MAMA MIA!", ungefär som "Hur trögfattad får man bli?". När klockan närmade sig halv två på natten så kände vi bara SKITSAMMA, så vi tog in på ett svindyrt hotell och jag beklagade mig över pengarna som gick. Var dock världens finaste rum med utsikt över staden, så jag klagade inte på det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0