Jaodå!

Åh gode gud, nu är jag TRÖTT! Jobbade övertid i söndags, 8 timmar. Jobbat hela veckan och jobbat övertid igår och övertid idag. Alltså, det må jag då säga, 13 timmar på fabriken två dagar i rad, samt en helg med bara en dag att sova ut, det är rent ut sagt BRUTALT! Kände bara hela sista timmen idag hur hela rummet snurrade, trodde banne mig jag skulle svimma. Så är det ju inte direkt till någon hjälp att det är sådär psykotiskt varmt inne på fabriken heller. Och nu sitter jag här och tittar på asfalten, och (nu skämtar jag inte ens) det ser verkligen ut som att det går vågor genom den! Sådär som när man har stirrat på en sån synvillegrej som gör så det ser ut som att man tittar under vatten när man tittar bort sen.
Nåväl. Jag kommer kunna skratta hela vägen till banken och leva som en kung i Thailand! Förresten så är det ganska skönt att jobba över. I alla fall under vissa stunder, då är det rent underbart. När man lyckas koppla bort allt som känns jobbigt och bara kommer in i ett läge där händerna jobbar helt av sig själva och man svävar iväg. Då kan jag fantisera om allt möjligt och icke-möjligt. Typ vad jag ska göra när jag blir rik. Ska köpa mig en superyacht, glida runt med hög musik, trevligt sällskap samt sjukt god mat och öl. Så ska jag lägga till i hamnen i Kalix, smacka med tungan och sucka beklagande åt alla eparaggare.
Haha. Jag hade varit ett riktigt gris-svin om jag hade varit så rik. Strosat runt i sidenmorgonrock och smuttat på 10000 kronors champagne till frukost, och gjort det som standard att lägga ut en bild på det på instagram. Är väl tur att jag bara är en enkel knegare.

Nepp, nu ska jag skynda mig hem och ladda upp för ännu mer kneg imorgon. Ska dock träffa Felicia en sväng, ska bli underbart kul!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0